Φιλικές σελίδες

 

Website

 

Στην σελίδα εδώ θα βρείτε τις φιλικές μας σελίδες καθώς και τις σελίδες με τις οποίες συνεργαζόμαστε

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να μεταβείτε στης σελίδες .

Αν υπάρχει κάποια σελίδα η Blog που θέλει να προστεθεί στην σελίδα μας μπορεί να στείλει ένα email

στο info παπάκι safer-internet.gr με θέμα ”φιλικές σελίδες”

George Bikas | WordpPress Evolution

 Γιώργος Μπίκας – Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής 

Μάθετε το WordPress 4.x

smalljobs

 

logo-transparent-bg

 Η CretaForce είναι μια εταιρία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου που ιδρύθηκε το 2003 από έμπειρους και ικανούς επαγγελματίες. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες για τη φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting), μετάδοσης ήχου(audio streaming) για τη δημιουργία διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών και καταχώρησης ονομάτων χώρου (domain registration).

banner-bitdefender

Η Bitdefender είναι μια εταιρεία τεχνολογίας στο χώρο του Security που προσφέρει λύσεις σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω ενός δικτύου ειδικευμένων τοπικών αντιπροσώπων, διανομέων και μεταπωλητών. Για την περιοχή της Ελλάδος και Κύπρου η Bitdefender αντιπροσωπεύετε μέσω της Blue Soft & IT. Από το 2001, Bitdefender σταθερά παράγει βραβευμένη τεχνολογία ασφάλειας για επιχειρήσεις και καταναλωτές, και είναι κορυφαία σε τεχνολογίες virtualization και cloud. Μέσω του R & D, συμμαχιών και συνεργασιών, η Bitdefender έχει ανεβάσει τα πρότυπα ασφάλειας σε υψηλοτέρα επίπεδα, μέσω της Νο1 βραβευμένη τεχνολογία της, αλλά και μέσω της στρατηγική συνεργασία με τους κορυφαίους παρόχους virtualization και cloud παγκοσμίως

logo

To Dr. Android είναι μια σελίδα αφιερωμένη στο Android και όλα όσα το περιτριγυρίζουν. Σκοπός της σελίδας είναι : – Να δημιουργήσει και να προσφέρει μια βάση δεδομένων από οδηγούς και βίντεο στα ελληνικά για πάσης φύσεως πρόβλημα π.χ. root, εγκατάσταση custom ROM – Να προτείνει τις καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια, με βάση το κόστος, την αντοχή στο χρόνο, τη διαφορετικότητα αλλά και τη δημιουργικότητα – Να ενημερώνει με ειδήσεις οι οποίες στοχεύουν κυρίως στην ελληνική αγορά αλλά είναι και επιμορφωτικού χαρακτήρα.

… για ότι συμβαίνει … όπου συμβαίνει … όπως ακριβώς συμβαίνει !!!

social-media-life-logoΑπο τις κορυφαίες σελίδες που ασχολούνται αποκλειστικά με τα Social Media . Το Social Media Life δεν είναι ακόμη ένα τεχνολογικό site γενικού περιεχομένου. Είναι ένα site αποκλειστικά για Social Media (τα λεγόμενα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης), δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στα νέα και στην εκπαίδευση γύρω από αυτά, ή αλλιώς στην ενημέρωση και στην εκμάθηση των χρηστών.

Eset-logo11-e1337700500710

H ESET προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία πραγματικού χρόνου (real time) ενάντια σε ιούς, worms, trojans, spyware, adware, phishing και χάκερς. Κορυφαία ανίχνευση και αποτελεσματικότητα, ασύλληπτη ταχύτητα και μικρή κατανάλωση υπολογιστικών πόρων.

logo

ΖΗΤΑ Blog Αναπαραγωγή επιλεγμένων ειδήσεων, άρθρα που αφορούν την ΕΛ.ΑΣ. και όχι μόνον