Σύντομα φωτογραφίες 360 μοιρών στο Facebook

8

360

Το Facebook προχωράει σε συνεχείς αλλαγές και δίνει όλο και περισσότερη σημασία στις φωτογραφίες και τα βίντεο, θέλοντας να ενθαρρύνει τους χρήστες να κοινοποιούν περισσότερες δημοσιεύσεις.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Αυτή τη φορά το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο θα προσθέσει την υποστήριξη για φωτογραφίες 360 μοιρών στις δημοσιεύσεις των χρηστών, σύμφωνα με ανακοίνωσή που έκανε την Τετάρτη.

Οι νέες φωτογραφίες 360 μοιρών θα λειτουργούν λίγο-πολύ όπως ένα βίντεο 360 μοιρών στο Facebook, αλλά η λειτουργία τους θα είναι πιο εύχρηστη. Θα μπορείτε να αλλάξετε την προβολή της φωτογραφίας σύροντας με το δάχτυλο (ή με το βελάκι του ποντικιού) ή να κρατήσετε το τηλέφωνό σας από μια διαφορετική γωνία.

Η λειτουργία θα υποστηρίζει εικόνες που έχουν τραβηχτεί με κάμερα 360 μοιρών, καθώς και πανοραμικές λήψεις που λαμβάνονται με την κάμερα των smartphones.

facebook360-1

facebook360-2

Μετά τη νέα λειτουργία για τη δυνατότητα ζωντανής σύνδεσης που παρέχεται πλέον σε όλους τους χρήστες, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ψάχνει τρόπους να κρατά σε εγρήγορση το κοινό με νέες υπηρεσίες, την ίδια στιγμή που τα άλλα κοινωνικά δίκτυα έχουν μπει δυνατά στον ανταγωνισμό προσφέροντας συνεχώς περισσότερες παροχές.

Αν και το Facebook δεν έχει ανακοινώσει πότε θα ξεκινήσει επίσημα η νέα λειτουργία, κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σταδιακά σε όλες τις χώρες. Αυτό που κάνει τη νέα λειτουργία πιο σημαντική από τα βίντεο 360 μοιρών, είναι το γεγονός ότι οι φωτογραφίες είναι πολύ πιο εύκολες στη λήψη σε σχέση με τα βίντεο.

Παλιότερα είχε κάνει μια προσπάθεια και η Google για την διάδοση των φωτογραφιών 360 μοιρών, αλλά τελικά δεν ήταν εύχρηστη η λειτουργία και δεν καθιερώθηκε.

 

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Άσε παιδί μου το tablet . Παιδιά με το τάμπλετ ανά χείρας

Bitdefender : Συμβουλές για παιδιά ασφαλή στο Διαδίκτυο

Ένα στα δύο παιδιά έχουν ψεύτικο προφίλ στο Facebook

Διαδίκτυο και παιδί : Ανησυχητικά στοιχεία έρευνας της Μονάδα Εφηβικής Υγείας

Εξάχρονα ανοίγουν λογαριασμό στο Facebook με ψευδή στοιχεία

Οι 9 πολύ επικίνδυνες εφαρμογές για παιδιά

Βγάλτε την εφαρμογή KiK από το κινητό του παιδιού σας

Ενας στους τρεις γονείς μιλάει στα παιδιά για τους κινδύνους στο Internet

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ