Προφυλάξεις στην Ελλάδα για γνωριμίες στο διαδίκτυο

13
Crowd of faces on discs, a woman being lifted out

Crowd of faces on discs, a woman being lifted out

Οι γνωριμίες στο διαδίκτυο, όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις, έχουν γίνει σαφώς πιο αποδεκτές τα τελευταία χρόνια. Αν σας ενδιαφέρει να αναζητήσετε σύντροφο στο Internet, στον οδηγό αυτό θα δούμε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τις σελίδες γνωριμιών, τις δυσκολίες που ίσως συναντήσετε, και τις προφυλάξεις που μπορείτε να πάρετε.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Για να μην μπερδευόμαστε, στο άρθρο αυτό αναφερόμαστε και στα δύο φύλα. Με άλλα λόγια, όταν λέμε “κάποιος”, εννοούμε κάποιος άνθρωπος. Ομοίως ο “χρήστης” περιλαμβάνει άνδρες και γυναίκες.

Πώς λειτουργούν οι γνωριμίες στο διαδίκτυο ;

Η λογική των εξειδικευμένων ιστοσελίδων για γνωριμίες στο διαδίκτυο είναι απλή: άνθρωποι οι οποίοι ενδιαφέρονται για μία νέα σχέση κάνουν τη δωρεάν εγγραφή τους σε μια σελίδα και δημιουργούν ένα προσωπικό προφίλ.

Από εκεί και πέρα, μπορούν να αναζητήσουν άλλους χρήστες με βάση συγκεκριμένα χαρακτηριστικά – φύλο, ηλικία, ενδιαφέροντα, τόπο κατοικίας, κλπ. Ταυτόχρονα, το δικό τους προφίλ είναι διαθέσιμο στις αναζητήσεις των άλλων χρηστών.

Αν το προφίλ κάποιου μας κινήσει το ενδιαφέρον, ή κάποιος ενδιαφερθεί για το δικό μας προφίλ, μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να γνωριστούμε καλύτερα, να συναντηθούμε, και, όπως λένε, ό,τι ήθελε, προκύψει.

γνωριμίες-στο-διαδίκτυο-01

Κάποιοι βλέπουν τις σελίδες αυτού του τύπου αρνητικά, σαν ένα “e-shop” ανθρώπων που υποβαθμίζει τα άτομα στις λίγες γραμμές και μερικές φωτογραφίες ενός προφίλ.

Τοποθετούν τις ιστοσελίδες για γνωριμίες στο διαδίκτυο σε παρόμοιο επίπεδο με το να ψάχνει κάποιος αγγελίες γνωριμιών στην εφημερίδα, βάζοντας ταυτόχρονα και μία δική του αγγελία.

Γνωριμίες-στο-Διαδίκτυο-και-Προφυλάξεις-στην-Ελλάδα-2016-03

Όμως η αλήθεια είναι πως αν δεν έχουμε το χρόνο, την ενέργεια, ή και την ευκολία να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, τα site για γνωριμίες στο διαδίκτυο διευκολύνουν σημαντικά τη διαδικασία του να εντοπίσουμε άτομα που μας έλκουν και με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Και, οπωσδήποτε, ένα προφίλ με φωτογραφίες που αναγράφει αναλυτικά τα ενδιαφέροντα ενός ατόμου είναι πολύ καλύτερο σε επίπεδο πληροφορίας από μια αγγελία.

Περισσότερες  αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τρόπους προφύλαξης δείτε πατώντας ΕΔΩ

Αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τρόπους προφύλαξης δείτε ΕΔΩ

 

 

 

12/02/2016 – Συγγραφέας Άγγελος Κυρίτσης – Pcsteps.gr

κυριτσης

πατήστε πάνω στην φώτο

Πηγή άρθρου 

Pcsteps.Gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ