Αρχική » Προϊόντα » Η Paysafe επιστρέφει στην ελληνική αγορά

Η Paysafe επιστρέφει στην ελληνική αγορά

Paysafe logo

Η σελίδα Safer-Internet.Gr ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2013 και είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία με μοναδικό σκοπό την σωστή ενημέρωση των γονέων , παιδιών και εφήβων με άρθρα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο καθώς και η ενημέρωση για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά και τεχνολογικα νέα . Περισσότερα για την σελίδα ΕΔΩΣτόχοι της σελίδας είναι : Η προστασία – ενημέρωση των ανήλικων χρηστών του Διαδικτύου από ακατάλληλο ή επιβλαβές για αυτούς περιεχόμενο που κυκλοφορεί και ειδικότερα στα κοινωνικά δίκτυα , Η ενημέρωση των γονέων για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν αλλά και να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους από τους κινδύνους που εγκυμονούν από τη μη ορθή χρήση των διαδραστικών τεχνολογιών, όπως είναι το Διαδίκτυο ή το κινητό τηλέφωνο , Η ενημέρωση των χρηστών για τα ψέματα – απάτες – αλυσιδωτά μηνύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο , Η βοήθεια των χρηστών πάνω σε διαδικτυακά θέματα . Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρουν τα παραπάνω & θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ . Για επικοινωνία με την σελίδα μας πατήστε ΕΔΩ . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας κοινοποιώντας τα άρθρα  , μαθαίνουμε  για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων μας

 

Τον Ιούνιο που μας πέρασε, μαζί με τις ραγδαίες οικονομικές εξελίξεις στην χώρας μας, είχε έρθει και η δυσάρεστη ανακοίνωση της παύσης έκδοσης καρτών Paysafe για την Ελλάδα.

paysafe.stop

Στη συνέχεια, ακολούθησαν αρκετές φήμες σχετικά με την άρση του συγκεκριμένου περιορισμού, όμως μέχρι και σήμερα δεν υπήρχε καμία επίσημη σχετική ανακοίνωση από την ίδια την εταιρεία.

Τα καλά νέα όμως δεν άργησαν να έρθουν, καθώς σύμφωνα με το επίσημο website, η Paysafe card είναι ξανά διαθέσιμη στην Ελλάδα! Έτσι λοιπόν, οι paysafe cards μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς το παρόν μόνο σε επιλεγμένα ηλεκτρονικά καταστήματα, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται συνεχώς.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η paysafecard είναι μια προπληρωμένη κάρτα που σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές στο διαδίκτυο με ασφάλεια, χωρίς τη χρήση κάποιας πιστωτικής κάρτας ή μέσω κάποιου τραπεζικού λογαριασμού. Πρακτικά, πρόκειται για ένα προπληρωμένο χρηματικό ποσό, το οποίο μπορείτε να εισάγετε μέσω ενός κωδικού PIN στο internet για να κάνετε τις αγορές σας, με τον ίδιο τρόπο που αγοράζετε και κάρτες χρόνου ομιλίας για το κινητό σας και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες.

«Η εξαργύρωση είναι εφικτή, αλλά προς το παρόν περιορισμένη.» αναφέρει η ιστοσελίδα της Paysafe, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψάξουν για το κατάστημα που βρίσκεται κοντά στην περιοχή τους προκειμένου να την προμηθευτούν.

 

Πηγή άρθρου

Gr.Ign.Com

Δείτε Ακόμα  :

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Για επικοινωνία με την σελίδα μας για τυχόν ερωτήσεις – απορίες – βοήθεια επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ ή στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Αν σας αρέσουν τα άρθρα μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε ακολουθείστε μας στο Facebook και κοινοποιήστε τη σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το προφίλ μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Αρθρογράφος Ευτύχιος Αστανάστας

Δείτε επίσης

Έφηβοι και μεταμεσονύκτιο σερφάρισμα στο διαδίκτυο

Όχι δεν κοιμάται, κάνει vamping . Κόκκινα μάτια, ατονία και έντονη υπνηλία για τον έφηβο σας, …