Μούφα τα άρθρα που κυκλοφορούν και αναφέρουν σίγαση των καμπάνων των εκκλησιών για να μην ενοχλούνται οι πρόσφυγες!

1608

kampanes

Κυκλοφορεί , σε διάφορες σκουπιδοσελίδες , αρκετά αυτές τις μέρες ένα άρθρο που αναφέρει πως η κυβέρνηση σχεδιάζει να φέρει νόμο για να σιγήσουν οι καμπάνες των εκκλησιών, γιατί ενοχλούνται οι πρόσφυγες.

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Πριν αναφέρουμε για το μουφα το άρθρο να τονίσουμε πως δεν μας απασχολεί η κομματική πλευρά της «είδησης» και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι αν η είδηση επαληθεύετε ή όχι . Η σελίδα μας  δεν ασχολείται με την πολιτική, ούτε παίρνει το μέρος κάποιου κόμματος.Τυχόν σχόλια που θα γίνουν περί πολιτικής θα διαγραφτουν δίχως προειδοποίηση  Ελπίζουμε να γινόμαστε κατανοητοί.

Το άρθρο που κυκλοφορεί  σε πάρα πολλές σελίδες σκέτα σκουπίδια αναφέρει

Σίγαση των καμπάνων των εκκλησιών για να μην ενοχλούνται οι πρόσφυγες! Νόμο φέρνει η κυβέρνηση για σίγαση κωδωνοκρουσίας

Οι πρόσφυγες ενοχλούνται από τις καμπάνες και οι κυβέρνηση προτίθεται να καταθέσει νόμο στην βουλή για την κωδωνοκρουσία.Ο νέος νόμος θα πατήσει επάνω στον Ν. 1650/86 προβλέπει τὴν προστασία τοῦ περιβάλλοντος και συγκεκριμένα ὁρίζει (ἄρθρο 2) ὅτι ὡς ρύπανση τοῦ περιβάλλοντος θεωρεῖται καὶ ὁ θόρυβος, ἐφ’ ὅσον ὅμως ἔχει τοιαύτη ἔνταση ὥστε νὰ προκαλεῖ ἀρνητικὲς ἐπιπτώσεις στὴν ὑγεία, με κάποιες τροποποιήσεις.

Ολα δείχνουν οτι τα πάντα αλλάζουν στην ελλάδα,ακόμη και σε πολιτιστικό επίπεδο,λόγο των διαφορετικών εθνικοτήτων που πρόκειται να μείνουν μόνομα στην ελλάδα.

Στο μαγικό κόσμο του ίντερνετ, ανεβάζει ένας μια ανοησία στην σκουπιδοσελιδα του και την αναπαράγουν αλλες σκουπιδοσελίδες δίχως να ελέγξουν και να επιβεβαιώσουν. Το μόνο που έχει σημασία είναι να αντιγράφουν εντυπωσιακά άρθρα που θα φέρουν επισκέψεις και έσοδα από τις διαφημίσεις. Όλα τα παραπάνω είναι αναπαραγωγές του αρχικού άρθρου και πουθενά δεν θα βρείτε κάποιο αξιόπιστο μέσο να επιβεβαιώνει την είδηση.

Η αρχική πηγή της μπούρδας είναι το άθλιο μπλογκ  ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ( ναι δεχόμαστε μηνύσεις αετέ κανένα πρόβλημα)  Το άρθρο του ελεύθερου αετού (η παρακάτω ανοησία δηλαδή) που δημοσιεύτηκε στις 25/1/2016 κόπηκε στη μέση, γιατί διαφορετικά δεν θα το έπαιρνε κανείς στα σοβαρά και αναπαράχθηκε σαν είδηση.

33703a

Φυσικά από την άθλια αυτή σελίδα του αετού δεν λείπουν οι αεροψεκασμοί, ο αντιεμβολιασμός, οι εξωγήινοι, οι εσωγήινοι, οι ερπετοειδείς, οι ιλλουμινάτι, η επίπεδη γη, ο Νιμπίρου, οι γοργόνες σε μουσεία, οι ελοχίμ, οι νεφελίν και δεν συμμαζεύεται…

33709

Ανώτατος αξιωματικός της Ρουμανίας επιβεβαιώνει την ύπαρξη ερπετοειδών εξωγήινων και μάλιστα οδηγούσαν Hummer ; Οκ αυτό ήταν ! Το έχουν κάψει εντελώς και το έχουν κάψει και αυτοί που τα πιστεύουν

33710

33712

Δείτε τίτλους άρθρων και βγάλτε συμπέρασμα . Ολα λοιπόν ξεκίνησαν από την άθλια , τραγική σκουπιδοσελίδα του αετού . Όλα για τα κλικς

Αυτή είναι η αρχική πηγή της φοβερής είδησης με τίτλο «Σίγαση των καμπάνων των εκκλησιών για να μην ενοχλούνται οι πρόσφυγες!» που αναπαράγεται αυτές τις μέρες και όπου κι αν ψάξετε, πουθενά δεν θα βρείτε κάποια άλλη σχετική πληροφορία από οποιοδήποτε μέσο. Δηλαδή ο μοναδικός που είχε την πληροφορία για το νέο νόμο σχετικά με τις καμπάνες και τους μετανάστες, ήταν ο ελεύθερος αετός και το αθλιο μπλογκ του. Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να συμβαίνει. Αν η είδηση ήταν αληθής, θα είχε μεταδοθεί από εφημερίδες, ραδιόφωνο και κανάλια και σίγουρα θα υπήρχαν αντιδράσεις από την αντιπολίτευση.Τώρα που πήρατε μια ιδέα από την αρχική «αξιόπιστη» πηγή της είδησης , προσέξατε πως στο κείμενο υπάρχει ένα τμήμα με πολυτονική γραφή, ενώ όλο το υπόλοιπο κείμενο είναι μονοτονικό;

33713

Το τμήμα αυτό, ο αητός, το πήρε από το άρθρο του  Αρχιμ. Χρυσοστόμου Κ. Παπαθανασίου «Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ» που αναφέρεται σε διαμαρτυρίες πολιτών σχετικά με την ηχορύπανση από τον ήχο της καμπάνας και πιθανότατα αυτό το άρθρο, έδωσε την ιδέα στον ελεύθερο αετό να γράψει την παραπάνω ανοησία.

33714

Εκτός από τα παραπάνω η είδηση είναι παράλογη για τον απλό λόγο πως η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει, όπως ασφαλιστικό, αγρότες, δικηγόρους, μηχανικούς κτλ, και σε καμιά περίπτωση δεν θα επιθυμούσε να ανοίξει από το πουθενά, και ένα ακόμη μέτωπο με την εκκλησία.

Συμπέρασμα. Το άρθρο έχει αρχική πηγή ένα φαντασιόπληκτο blog και η είδηση δεν επιβεβαιώνετε από οποιοδήποτε άλλη πηγή, ίντερνετ, εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοπτικά κανάλια, κόμματα της αντιπολίτευσης, επαγγελματίες δημοσιογράφους που λογικά θα είχαν περισσότερη πληροφόρηση από τον αητό και το μόνο που υπάρχει, είναι οι αναπαραγωγές του αρχικού άρθρου που καταρρίπτεται.

Ο ελεύθερος αετός θα ήταν αρκετά πετυχημένο blog αν ήταν σατιρικό, αλλά δυστυχώς είναι μια άθλια τραγική σελίδα

Η σελίδα μας  δεν ασχολείται με την πολιτική, ούτε παίρνει το μέρος κάποιου κόμματος . Σχόλια που θα γίνουν για πολιτική  θα διαγραφούν δίχως προειδοποίηση . Σκοπός του άρθρου είναι η ενημέρωση μόνο των χρηστών 

 

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

eh

Σελίδα κατάρριψης ψεύτικων δημοσιευμάτων που κατακλύζουν το ίντερνετ (πατήστε πάνω στην εικόνα για περισσότερα)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκουπιδοσελίδες στο Facebook και κυνηγοί του κλικ

Πώς να ξεχωρίσετε το αξιόπιστο δημοσίευμα , από το φανταστικό

Οδηγός επιβίωσης από τα ψευτικα μηνύματα που κυκλοφορούν στο ίντερνετ

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .