Από το 2013 το άρθρο για τη κατασκευή εργοστασίου με μισθό 1500 ευρώ.

930

Νέος κύκλος αναπαραγωγής από διάφορες ιστοσελίδες άρθρου που κάνει λόγο για δημιουργία εργοστασίου παραγωγής από τον κύριο Βλαχάκη με μισθό 1500 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Κριτική στην σελίδα Ασφάλεια στο διαδίκτυο

 

Η αναπαραγωγή γίνεται και από σελίδες του facebook που καμία σχέση έχουν με τον τίτλο και απλά προωθούν άρθρα από ιστολόγια που αρέσκονται στις αναπαραγωγές με μοναδικό σκοπό το κλικ του αναγνώστη.

 

Πίσω στο 2013 είχαμε ενημερωθεί για τη πρόθεση του κυρίου Βλαχάκη να φτιάξει εργοστάσιο παραγωγής στη χώρα μας. Σύμφωνα με το άρθρο είχε συναντηθεί με τον τότε πρωθυπουργό τον κύριο Σαμαρά και η επένδυση θα ολοκληρωνόταν το 2014.

https://energypress.gr/news/ergostasio-oikologikon-aporrypantikon-shediazei-stin-ellada-o-dr-van-vlachakis

Ο κύριος Βλαχάκης απεβίωσε τον Απρίλιο του 2014. Η κόρη του κυρίου Βλαχάκη είχε δώσει συνέντευξη λίγο μετά το θάνατο του πατέρα της και επανέλαβε τη πρόθεση να δημιουργηθεί το εργοστάσιο και να ολοκληρωθεί η επένδυση με μισθό 1500 ευρώ, ενώ τα προϊόντα της εταιρίας έχουν τοποθετηθεί στην ελληνική αγορά.

http://www.fortunegreece.com/article/o-prasinos-kolossos-ton-ekatommirion-epistrefi-stin-ellada/

Η ζωή του κυρίου Βλαχάκη έγινε και ταινία το 2012.

http://www.imdb.com/title/tt2090447/

Η αναπαραγωγή του άρθρου δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στην ενημέρωση. Στο μόνο που προσφέρει είναι στη προσέλκυση του αναγνώστη που θα χαρίσει τα πολυπόθητα κλικς σε ιστοσελίδες που αρέσκονται στο like farming.