Φρίκη με νέα σύλληψη 25χρονου στη Γλυφάδα – Δεκάδες αρχεία με παιδικό πορνό

6

child-abuse

Μην ξεχνάτε να μας επισκεφτείτε στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας στο https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών σας στο διαδίκτυο αλλά και για να μαθαίνετε για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο .  Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ αλλά και να μπείτε και στην ομάδα μας στο Facebook για απορίες , διάλογο κ.α πατώντας ΕΔΩ

– Πρόκειται για έναν 25χρονο νεαρό, άνεργο που ζει στην Γλυφάδα
– Βρέθηκαν στο σπίτι του τρία αρχεία με βίντεο με παιδική πορνογραφία που τα μοίραζε στοδιαδίκτυο
– Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον παγίδευσε δημιουργώντας προφίλ σε συγκεκριμένο site
– Zητούσε από άλλους χρήστες να ανταλλάζουν τις “αρρωστημένες” φωτογραφίες και βίντεο 

Το φαινόμενο “άρρωστων μυαλών” να εκμεταλλεύονται πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά φαίνεται πως λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην Ελλάδα, καθώς λίγες ημέρες μετά το σοκ που προκάλεσε η είδηση με τον παιδίατρο στα Ιωάννινα ήρθε άλλο ένα τέτοιο κρούσμα. 

Συγκεκριμένα, συνελήφθη σήμερα για παιδική πορνογραφία ένας 25χρονος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες διαχειριζόταν προφίλ σε ειδικό πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων του διαδικτύου μέσω του οποίου διαμοίραζε υλικό αυτού του είδους σε άλλους χρήστες. 

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt για έναν 25χρονο νεαρό, άνεργο που ζει στη Γλυφάδα. 

Πέρα από τη φρίκη όμως που προκαλεί η συγκεκριμένη είδηση, οι αποκαλύψεις συνεχίζονται για τη δράση του συγκεκριμένου νεαρού. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt ο 25χρονος φέρεται να συνεργαζόταν με τον παιδίατρο από τα Ιωάννινα.

paidofilos

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 25χρονος αντάλλαζε πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά με τον παιδίατρο ο οποίος βέβαια είναι ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Από την αστυνομική έρευνα βρέθηκαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα τρεις ηλεκτρονικοί φάκελοι με αρχεία βίντεο παιδικής πορνογραφίας, τα οποία και διαμοίραζε σε χρήστες του διαδικτύου.

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές οι οποίες εξέδωσαν βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και σε συνεργασία με την εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου, προέκυψαν τα στοιχεία του συλληφθέντα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 25χρονου, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν αποθηκευμένα, στον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή του, αρχεία (βίντεο και φωτογραφίες) παιδικής πορνογραφίας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Πηγή:  newsit.gr

 

 

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ ή ακόμα και αίτημα φιλίας στο προφίλ στο Facebook πατώντας ΕΔΩ