Μην ανοιγοκλείνετε το πορτάκι της αποβάθρας στο μετρό σε περίπτωση κινδύνου. Δεν προσφέρετε τίποτα.

2349

Οι σχεδόν 2500 κοινοποιήσεις που έχει αυτή η ανάρτηση ήταν το έναυσμα να ασχοληθούμε με αυτή την υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ


Κριτική στην σελίδα Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Ποιοί είμαστε

Σύμφωνα με τα γραφόμενα, στις 6/4 στο σταθμό του μετρό « Πανεπιστήμιο » κάποιος άνθρωπος έπεσε στις αποβάθρες και ο τύπος που έκανε την ανάρτηση άνοιξε το πορτάκι στην άκρη της αποβάθρας, αυτή του η κίνηση διέκοψε την διέλευση των συρμών και κινητοποίησε τους υπευθύνους του σταθμού.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! SOS!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!! Αγαπητοί φίλοι, όσοι μετακινήστε με μετρό/ηλεκτρικό αφιερώστε λίγα λεπτά και…

Gepostet von Σπυρος Μοτσης am Samstag, 6. April 2019

Επικοινωνήσαμε με τη ΣΤΑΣΥ όπου και μας ενημέρωσαν για τη χρησιμότητα που έχει το πορτάκι στην άκρη της αποβάθρας. Το πορτάκι είναι κλειδωμένο και μόνο το προσωπικό του σταθμού μπορεί να το ξεκλειδώσει. Χρησιμοποιείται και για λόγους ασφαλείας, σε περιπτώσεις που ακινητοποιηθεί κάποιος συρμός και οι επιβάτες χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν το πεζοδιάδρομο για να φτάσουν στην αποβάθρα.

Σε περίπτωση που το πορτάκι παραβιαστεί χτυπάει συναγερμός στο γραφείο του σταθμάρχη, σε καμία περίπτωση δεν ενεργοποιείται δυνατός συναγερμός (σειρήνες) στο χώρο και δεν διακόπτει τη κυκλοφορία των συρμών ρίχνοντας το ρεύμα. Ο χώρος στο μετρό παρακολουθείται από το κύκλωμα καμερών, ειδικά λίγο πριν την έλευση του συρμού υπάρχει συνεχής παρακολούθηση της αποβάθρας για ευνόητους λόγους.

Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης υπάρχουν τα κομβία κινδύνου στους τοίχους που πρέπει να πατήσετε και όχι να προσπαθήσετε να ανοιγοκλείσετε το κλειδωμένο πορτάκι στην άκρη της αποβάθρας.

Προσοχή μόνο γιατί για άσκοπη χρήση μπορεί να διωχθείτε ποινικά.

Επί σειρά ετών σύμβουλος ασφαλείας και μετά την ενασχόληση του με τη κατάρριψη ψευδών ειδήσεων συνεργάζεται πλέον με την ιστοσελίδα μας .