Αρχική » Internet » Δείτε πως θα προστατευτείτε από τους ιούς του ίντερνετ

Δείτε πως θα προστατευτείτε από τους ιούς του ίντερνετ

virus

Μην ξεχνάτε να μας επισκεφτείτε στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας στο https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών σας στο διαδίκτυο αλλά και για να μαθαίνετε για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο .  Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ αλλά και να μπείτε και στην ομάδα μας στο Facebook για απορίες , διάλογο κ.α πατώντας ΕΔΩ

 

 

Η…ταξιδιωτική οδηγία για το ίντερνετ που καλεί τους πολίτες να μην χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης…όταν σερφάρουν στον παγκόσμιο ιστό, ήταν μια ασυνήθιστη ενέργεια.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας από το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και αναφερόταν στον Internet Explorer της Microsoft, ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο (εκατοντάδες χιλιάδες και στην Ελλάδα).

Η αμερικανική κυβέρνηση συνέστησε στους χρήστες να εγκαταλείψουν τον Internet Explorer έως ότου η εταιρεία κλείσει μια σημαντική τρύπα ασφαλείας στο λογισμικό της το οποίο επιτρέπει σε χάκερ να εξαπολύσουν ηλεκτρονικές επιθέσεις υποκλέπτοντας τα προσωπικά μας δεδομένα. Το πρόβλημα απειλεί δυνητικά περισσότερους από τους μισούς χρήστες του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο (τόσοι έχουν εγκαταστημένο τον Internet Explorer στους υπολογιστές τους).

Δείτε πώς να προστατευθείτε:

Πατήστε πάνω στην φωτογραφία 

prostasia1

 

Πηγή : tro-ma-ktiko.blogspot.gr

 

Διαβάστε επίσης όλα τα τελευταία άρθρα πατώντας ΕΔΩ

 

 

 

 

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα ; Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ ή ακόμα και αίτημα φιλίας στο προφίλ στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Αρθρογράφος Administrator

Δείτε επίσης

Κρυφά μάτια στη διαδικτυακή μας περιήγηση

Μια μικρή έρευνα για τα τρίτα μέρη στο Διαδίκτυο και τις αθέατες συνδέσεις των ιστοσελίδων …