Τραγικά δημοσιεύματα αναφέρουν οτι έφυγε o Στάθης Ψάλτης

1473

Αν είναι δυνατόν να γράφεις κάποιος οτι πέθανε για να μαζεψεις Likes στην σκουπιδοσελίδα σου

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Τελικά σε αυτήν την χώρα κάποιοι δεν έχουν τον Θεό τους . Που φτάσαμε σ αυτή τη χώρα να λέμε κάτι χωρίς να το γνωρίζουμε

Το είδαμε και εδώ

https://archive.is/tXhyV

Από πολύ νωρίς πρωί το γύρο το διαδικτύου κάνει η είδηση πως ο ηθοποιός Στάθης Ψάλτης δεν βρίσκεται πια στη ζωή.Όλοι φυσικά γνωρίζουμε πως δίνει μεγάλη μάχη για να μείνει ζωντανός και πάνω σε αυτό στηρίχθηκαν και καποια δημοσιεύματα στο διαδικτυο αλλά και στο κοινωνικό δικτυο

Στη φήμη αυτή ¨έβαλε¨ τέλος η συνάδελφος και καλή φίλη του ηθοποιού,Καίτη Φίνου.Η ίδια διέψευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το θάνατο του Στάθη Ψάλτη,ζητώντας μάλιστα από τους δημοσιογράφους τον απαραίτητο σεβασμό.

Η κατάσταση του Έλληνα ηθοποιού είναι ιδιαίτερα σοβαρή και κρίσιμη κατά τους γιατρούς  και το μοιραίο μπορεί να επέλθει ανα πάσα στιγμή,  αλλά είναι ακόμη ζωντανός .

Πραγματικά λίγος σεβάσμός δε βλάπτει  για τον ηθοποιό και την οικογένεια του !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .