Τέλος τα μηνύματα στο mobile site του Facebook

4

msg

Τέλος τα μηνύματα στο mobile site του Facebook . Η εταιρεία παροτρύνει τους χρήστες φορητών συσκευών να εγκαταστήσουν τον Facebook Messenger

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Αρκετοί χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου που χρησιμοποιούν ακόμα το mobile Website της πλατφόρμας για να ανταλλάσσουν μηνύματα, ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει σύντομα να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Facebook Messenger, αλλιώς δεν θα έχουν πρόσβαση στις συνομιλίες τους, ούτε θα μπορούν να ξεκινήσουν νέες.

Η λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων του mobile Website αναμένεται να διακοπεί μέσα στο καλοκαίρι, ενώ το Facebook υποστηρίζει ότι προέβη σε αυτή την κίνηση, θέλοντας να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης της πλατφόρμας.

Τα μέλη του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου που θέλουν να διαβάσουν τα μηνύματά τους από κινητές συσκευές, βρίσκονται μπροστά από ένα μήνυμα που αναφέρει ότι «οι συνομιλίες σας μετακινήθηκαν στον Messenger.»

Μετά την εμφάνιση του μηνύματος πραγματοποιείται αυτόματη μεταφορά του χρήστη στη σελίδα λήψης της εφαρμογής Faceboοk Messenger στο Google Play.

Το κίνητρο πίσω από αυτή την νέα κίνηση του Faceboοk φαίνεται να έχει νόημα. Το κοινωνικό δίκτυο διαθέτει ήδη δύο από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο. Η μία είναι προφανώς η WhatsApp και η άλλη ο Messenger που αυτονομήθηκε από το κοινωνικό δίκτυο.

Έτσι η εταιρεία φαίνεται να σκοπεύει να διαχωρίσει τις υπηρεσίες της, αφήνοντας την κύρια εφαρμογή του Facebοok για την περιήγηση και την δημοσίευση περιεχομένου, ενώ ο Messenger θα είναι αποκλειστικά και μόνο για chat με ομάδες και με φίλους.

Δεν αμφιβάλουμε ότι το Facebook Messenger είναι ένα σαφώς βολικότερο μέσο ανταλλαγής μηνυμάτων σε σχέση με την ιστοσελίδα, όμως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι η κίνηση αυτή της εταιρείας, θα ενοχλήσει μια μεγάλη μερίδα χρηστών.

 

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ , ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Άσε παιδί μου το tablet . Παιδιά με το τάμπλετ ανά χείρας

Bitdefender : Συμβουλές για παιδιά ασφαλή στο Διαδίκτυο

Ένα στα δύο παιδιά έχουν ψεύτικο προφίλ στο Facebook

Διαδίκτυο και παιδί : Ανησυχητικά στοιχεία έρευνας της Μονάδα Εφηβικής Υγείας

Εξάχρονα ανοίγουν λογαριασμό στο Facebook με ψευδή στοιχεία

Οι 9 πολύ επικίνδυνες εφαρμογές για παιδιά

Βγάλτε την εφαρμογή KiK από το κινητό του παιδιού σας

Ενας στους τρεις γονείς μιλάει στα παιδιά για τους κινδύνους στο Internet

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ