ΟΧΙ δεν θεράπευσε 20.000 ανθρώπους από καρκίνο και τώρα αποκαλύπτει το κρυμμένο μυστικό της

1034

karkinos

Η σελίδα Safer-Internet.Gr ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2013 και είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία με μοναδικό σκοπό την σωστή ενημέρωση των γονέων , παιδιών και εφήβων με άρθρα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο καθώς και η ενημέρωση για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά και τεχνολογικα νέα . Περισσότερα για την σελίδα ΕΔΩΣτόχοι της σελίδας είναι : Η προστασία – ενημέρωση των ανήλικων χρηστών του Διαδικτύου από ακατάλληλο ή επιβλαβές για αυτούς περιεχόμενο που κυκλοφορεί και ειδικότερα στα κοινωνικά δίκτυα , Η ενημέρωση των γονέων για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν αλλά και να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους από τους κινδύνους που εγκυμονούν από τη μη ορθή χρήση των διαδραστικών τεχνολογιών, όπως είναι το Διαδίκτυο ή το κινητό τηλέφωνο , Η ενημέρωση των χρηστών για τα ψέματα – απάτες – αλυσιδωτά μηνύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο , Η βοήθεια των χρηστών πάνω σε διαδικτυακά θέματα . Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρουν τα παραπάνω & θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ . Για επικοινωνία με την σελίδα μας πατήστε ΕΔΩ . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας κοινοποιώντας τα άρθρα  , μαθαίνουμε  για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων μας

 

Άλλη μία περίπτωση που κάποια κυριούλα με κάποιο μαγικό τρόπο θεράπευσε το καρκίνο εμφανίστηκε στο διαδίκτυο

1

Τι αναφέρει το άρθρο

Κατά το έτος 1988, η Αμερικανίδα γιατρός Hulda Clark έκανε μια σημαντική ανακάλυψη, η οποία έριξε νέο φως στην εξέλιξη της ιατρικής.

Στη διάρκεια της ζωής της, η Hulda Clark θεράπευσε τον καρκίνο και άλλες ασθένειες σε περισσότερους από 20.000 ασθενείς.

Ο πυρήνας της θεραπείας της είναι η καταπολέμηση των παρασίτων.

Η γιατρός ισχυρίζεται ότι η αιτία πολλών θανατηφόρων ασθενειών είναι τα παράσιτα. Ανακάλυψε πολλούς τρόπους για να απαλλαγούμε από αυτούς τους κακοήθεις μικροοργανισμούς και να μας θεραπεύσει από τον καρκίνο και άλλες ασθένειες.

Έχει Επεξεργασμένα 20.000 άνθρωποι από καρκίνο. Τώρα, ανακαλύπτει αυστηρά κρυμμένο μυστικό της!

Η γιατρός Clark είναι μια γνωστή φυσιολόγος, βιοφυσικός και συγγραφέας πολλών βιβλίων εναλλακτικής ιατρικής. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο καναδικό πανεπιστήμιο »Saskatchewan», από όπου αποφοίτησε από την ιατρική και στη συνέχεια ανέβηκε βαθμίδα με εύσημα στον τομέα της βιολογίας.

Συνέχισε τις σπουδές της στο “Πανεπιστήμιο McGill”, και στη συνέχεια στο πανεπιστήμιο της Μινεσότα, όπου σπούδασε Βιοφυσική και φυσιολογία του κυττάρου. Κατά το έτος 1958, πήρε πτυχίο στο διδακτορικό της στη φυσιολογία, στο πανεπιστήμιο της Μινεσότα.

Το 1979, η γιατρός Clarke εγκατέλειψε την έρευνά της η οποία χρηματοδοτούταν από την αμερικανική κυβέρνηση και ξεκίνησε τη δική της.

Το 1988, βρήκε την τεχνολογία της σάρωσης ενός οργανισμού για τα ίχνη των παθογόνων μικροοργανισμών.

Αυτή η εφεύρεση ονομάστηκε συσκευή «Syncrometer” , η οποία μπορούσε γρήγορα και σωστά να ανιχνεύει ένα μικροοργανισμό ή κακοήθη προβλήματα σε ανθρώπους ή ζώα.
Syncrometer

Ρίξτε μια ματιά στη μαρτυρία ενός ασθενή της γιατρού Clark:
Μια συσκευή Syncrometer λειτουργεί με την αρχή του συσχετισμού των συχνοτήτων. Ό, τι είναι στον οργανισμό μας έχει τη δική του συχνότητα (ή φάσμα συχνοτήτων). Με αυτές τις συχνότητες μπορούμε να ανακαλύψουμε την παρουσία παρασίτων, ιών και βακτηρίων στον οργανισμό.
Με τη βοήθεια αυτής της συσκευής, η γιατρός Clark ανακάλυψε ότι τα παράσιτα είναι η αιτία πολλών «ανίατων» ασθενειών.

Μια θεραπεία για όλους τους τύπους καρκίνου

Το 1993, η γιατρός Κλαρκ έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Η θεραπεία για όλες τις μορφές καρκίνου” στο οποίο εξήγησε τη σύνδεση μεταξύ του καρκίνου και του παράσιτου “Fasciolopsis buski”. Αυτό το ίδιο παράσιτο ήταν παρόν σε κάθε άτομο που έπασχε από καρκίνο. Αντιθέτως, όπου το παράσιτο εξουδετερωνόταν, ο καρκίνος έφευγε.

Για τη θεραπεία των ασθενών της, η Hulda Clark δημιούργησε μία αντιπαρασιτική συνταγή, η οποία περιείχε αρτεμισία (αψιθιά), γαρύφαλλο και μαύρο καρύδι. Αυτή η συνταγή επέτρεψε τον καθαρισμό πάνω από 100 παράσιτων.

Ο συνδυασμός αψιθιάς, γαρύφαλλου και μαύρου καρυδιού επέτρεψε όχι μόνο την καταστροφή των ώριμων παράσιτων, αλλά και των προνύμφων και των αυγών. Με τη βοήθεια αυτού του αντιπαρασιτικού προγράμματος, η γιατρός Clarke θεράπευσε χιλιάδες ανθρώπους από καρκίνο και άλλες θανατηφόρες ασθένειες.

Συνέχισε το έργο της και σύντομα βρήκε μια νέα μέθοδο θεραπείας – “zapper”, μια ηλεκτρονική συσκευή η οποία καταστρέφει τα παράσιτα, τους ιούς και τα βακτήρια, χρησιμοποιώντας μικρο-ρεύματα.

Ακόμη και πριν από την Hulda Clark, πολλοί γιατροί γνώριζαν ότι οι μικροοργανισμοί δεν αντέχουν την ηλεκτρική ενέργεια με διακριτό φάσμα συχνοτήτων. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα παράσιτα, αλλά και για κάθε είδους βακτηρίων, ιών, μυκήτων και παθογόνων κυττάρων.

Αυτό έχει αποδειχθεί σε πολλά πειράματα, στα οποία οι γιατροί εξουδετέρωναν τα βακτηρίδια σε ιούς χρησιμοποιώντας φάσμα συχνοτήτων. Αν και οι συχνότητες σκότωναν τους παθογόνους μικροοργανισμούς, δεν ήταν επιβλαβείς για την υγεία των ανθρώπων.

Αυτή η κατεύθυνση στην ιατρική ονομάζεται βιοσυντονισμός, και είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως υποκλάδος της συμβατικής ιατρικής, σε ορισμένες χώρες, όπως, για παράδειγμα, τη Ρωσία.

Η κυριούλα αυτή, η Hulda Clark, δεν μπορεί να αποκαλύπτει τώρα το κρυμμένο μυστικό της όπως ο τίτλος λέει και αυτό γιατί έχει πεθάνει από το 2009, οπότε εκ των πραγμάτων δεν γίνεται εν έτη 2015 να μας αποκαλύπτει το μυστικό της για τη θεραπεία του καρκίνου.

Τώρα αν σας πω ότι πέθανε και από καρκίνο; Ναι, αυτόν που υποτίθεται ότι θεράπευε με τις μαγικές της συσκευές, θα σας στενοχωρήσω αλλά θα σας το πω, πέθανε από επιπλοκές πολλαπλού μυελώματος.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hulda_Regehr_Clark

Αυτό και μόνο φτάνει να καταρριφθούν οι ισχυρισμοί αλλά θα μου πείτε ότι ο αρθρογράφος ενδεχομένως να μη γνώριζε ότι αυτή η κυριούλα πέθανε το 2009  και μάλιστα από καρκίνο και η αλήθεια είναι ότι νιώθω σαν να κλέβω εκκλησία, οπότε ας δούμε και μερικά στοιχεία ακόμα για τη κυριούλα Hulda Clark.

Η Hulda Clark ισχυριζόταν ότι είχε μεταπτυχιακό στη φυσιολογία από το πανεπιστήμιο της Μινεσσότα και το πήρε το 1958, στα αρχεία του πανεπιστημίου όμως φαίνεται ότι είχε πτυχίο στη ζωολογία και τη βοτανική. Το άλλο της πτυχίο (N.D) ήταν αγορασμένο από ένα μη αναγνωρισμένο κολλέγιο, το Clayton College of Natural Health.

http://www.quackwatch.com/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/clark.html

Σημαντική σημείωση.

Το  Clayton College of Natural Health σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγχέεται με το Clayton State University πρώην Clayton College and State University. Το Clayton College of Natural Health δεν είναι διαπιστευμένο και προσφέρει τα πτυχία με μαθήματα εξ’ αποστάσεως.

https://en.wikipedia.org/wiki/Clayton_College_of_Natural_Health

Μετά τη μικρή και ασήμαντη αυτή σημείωση για τους οπαδούς των εναλλακτικών θεραπειών ας συνεχίσουμε.

Το 1993 και κατόπιν καταγγελίας ασθενούς την επισκέφθηκε ινκόγνιτο ερευνήτρια του Τμήματος  Υγείας της Ιντιάνα, η Hulda Clark της είπε ότι είχε AIDS και την έστειλε για αιματολογικές εξετάσεις. Στη συνέχεια το αρνήθηκε και πριν βγει το ένταλμα σύλληψης εξαφανίστηκε.

http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/clarkaff/huffman.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Hulda_Regehr_Clark

Το 1999 εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Σαν Ντιέγκο στη Καλιφόρνια και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα για της κατηγορίες και ότι παραβίαζε τους νόμους της Ιντιάνα. Ο δικαστής δεν απέδωσε κατηγορίες εξαιτίας του μεγάλου διαστήματος που πέρασε για τη σύλληψη της.

http://www.healthwatcher.net/Quackerywatch/Hulda_Clark/ht000419dismissal.html

http://www.healthwatcher.net/Quackerywatch/Hulda_Clark/ht000405trial.html

http://www.quackwatch.com/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/clark.html

 

Το παράσιτο Fasciolopsis buskii το οποίο όπως βλέπουμε στο άρθρο η Hulda Clark το είχε εντοπίσει σε κάθε ασθενή με καρκίνο υπάρχει μόνο στην Ασία και ο SCAC (Study Group for Complementary and Alternative Methods in Cancer) εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τους ισχυρισμούς της Hulda Clark.

” There is no scientific basis for Hulda Clark’s hypotheses and recommendations, including her suggested treatments. The parasite Fasciolopsis buskii does in fact exist, but only in Asian countries, so that an infection in our country is ruled out. Consequently, this parasite does not enter into consideration as a cause of the numerous cases of cancer in the Western countries; at most, it might be one of several causes of liver cancer (and only for this type of cancer) in the Asian countries. As a whole, Clark’s thesis cannot be comprehended, nor is it proven. In individual cases, her advice can be very extensive and costly.”

”Δεν υπάρχει καμία επιστημονική βάση για τις υποθέσεις και της συστάσεις της Hulda Clark συμπεριλαμβανόμενων και των προτεινόμενων θεραπειών της. Το παράσιτο Fasciolopsis buskii στη πραγματικότητα υπάρχει αλλά μόνο στις Ασιατικές χώρες και μία λοίμωξη στη χώρα μας αποκλείεται. Κατά συνέπεια το παράσιτο αυτό δεν μπορεί να ληφθεί υπόψιν ως αιτία πολλών περιπτώσεων καρκίνου στις Δυτικές χώρες, θα μπορούσε να είναι μία από τις πολλές αιτίες του καρκίνου του ήπατος (και όχι μόνο αυτού του τύπου καρκίνου) στις Ασιατικές χώρες. Στο σύνολο της η διατριβή της Clark δεν μπορεί να αποδειχθεί, σε κάποιες περιπτώσεις οι συμβουλές της μπορεί να είναι εκτεταμένες και δαπανηρές. ”

https://assets.krebsliga.ch/downloads/01_01_clark_e_neu.pdf

Οι συσκευές της δεν ήταν θαυματουργές και δεν θεράπευαν, το 1999 στην Αυστραλία εταιρία που πωλούσε ως αποτελεσματική θεραπεία  εναντίον του AIDS τέτοιες συσκευές  αναγκάστηκε να αποζημιώσει όσους εξαπάτησε.

http://www.casewatch.org/foreign/accc/vital2.shtml

Και σε αυτή την περίπτωση όπως είδαμε δεν έχουμε να κάνουμε με κάποια θαυματουργή θεραπεία του καρκίνου ούτε η Hulda Clark πρόσφερε κάτι στην ιατρική.

Γιώργος Ζ & EllinikaHoaxes

 

Δείτε Ακόμα  :

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Για επικοινωνία με την σελίδα μας για τυχόν ερωτήσεις – απορίες – βοήθεια επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ ή στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Αν σας αρέσουν τα άρθρα μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε ακολουθείστε μας στο Facebook και κοινοποιήστε τη σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το προφίλ μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .