Αρχική » Social Media » Facebook » To Facebook δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να διορθώνουν αυτά που έχουν δημοσιεύσει

To Facebook δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να διορθώνουν αυτά που έχουν δημοσιεύσει

fb

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook  https://www.facebook.com/SafeInternetGr  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια μας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο καθώς και τεχνολογικά νέα . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

 

Το Facebook από τις αρχές του καλοκαιριού είχε ξεκινήσει τις δοκιμές στην επεξεργασία των δημοσιεύσεων. Λίγο πριν τελειώσει ο Ιούνης και εκεί που αναμέναμε να δούμε τη λειτουργία να κάνει την εμφάνιση της, τελικά είδαμε την επεξεργασία στα σχόλια των δημοσιεύσεων. Αν και άργησε αρκετά, τελικώς σήμερα μαθαίνουμε πως η επεξεργασία μιας δημοσίευσης είναι διαθέσιμη στη web έκδοση του Κοινωνικού Δικτύου, καθώς και στην Android εφαρμογήτου, ενώ σύντομα αναμένεται να τη δούμε και στην iOS εφαρμογή.

 

facebook-edit-posts

 

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και λειτουργεί όμοια με την επεξεργασία σχολίων. Μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε δημοσίευση σας, πατώντας το εικονίδιο με το βελάκι στο πάνω δεξί μέρος αυτής (εμφανίζεται αν έχετε το ποντίκι πάνω στη δημοσίευση) και επιλέγοντας ύστερα την επιλογή «Επεξεργασία…».

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις με τυχόν απότομες αλλαγές σε μία δημοσίευση, το Facebook έχει διαθέσει την επιλογή «Τροποποιήθηκε» δίπλα από το χρόνο δημοσίευσης, σε κάθε δημοσίευση η οποία υπέστη επεξεργασία.

Αυτή η επιλογή δείχνει όλες τις αλλαγές τις οποίες υπέστη η δημοσίευση, καθώς και το χρόνο στον οποίο πραγματοποιήθηκαν οι αλλαγές.

 

facebook-edit-posts2

 

Η λειτουργία της επεξεργασίας δημοσιεύσεων υπάρχει ήδη και στο Google+, μονάχα που φαίνεται πως λείπει η επιλογή για να δει ο χρήστης τη μορφή της δημοσίευσης πριν δεχτεί τις οποιεσδήποτε αλλαγές.

 

by Θοδωρής Κόνσουλας

digitallife.gr

 

 

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο.Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet

 

 

 

Αρθρογράφος Administrator

Δείτε επίσης

Προβλήματα σε Facebook, Messenger, Instagram και WhatsApp

Αν αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση του Facebook και των διάφορων άλλων υπηρεσιών της …