Αρχική » Social Media » Facebook » To Facebook χρεώνει μισό ευρώ για κάθε μήνυμα !

To Facebook χρεώνει μισό ευρώ για κάθε μήνυμα !

marc

 

Ναι , είναι αλήθεια !

Μπορεί οι φήμες περί συνδρομής στα μεγαλύτερα sites παγκοσμίως (όπως το Facebook ή το YouTube) να ακούγονταν παραμύθια μέχρι τώρα, όμως η Facebook αποφάσισε να αποκομίσει έσοδα με έναν τελείως ξεχωριστό τρόπο.

Με το τελευταίο update του Facebook, θα παρατηρήσατε ότι υπάρχουν μια σειρά από μικροδιορθώσεις, όπως η δυνατότητα απάντησης σε σχόλιο. Ανάμεσα όμως στα νέα updates, συναντήσαμε σήμερα και κάτι περίεργο. Αν δοκιμάσετε να στείλετε μήνυμα σε άγνωστο παραλήπτη, μέχρι τώρα ως γνωστόν το μήνυμά σας πήγαινε στο φάκελο Other (“Άλλα μηνύματα”) και όχι στο inbox του. Το αποτέλεσμα ήταν όπως ξέρετε ο παραλήπτης να έβρισκε το μήνυμα μετά από αρκετές ημέρες έως και εβδομάδες.

Τώρα όμως το Facebook σας δίνει την ευκαιρία να στείλετε μήνυμα απευθείας στο Inbox του παραλήπτη! Πως; Πληρώνοντας 0,46€!

Αν θέλετε μπορείτε να δοκιμάσετε και οι ίδιοι να κάνετε κλικ στο “Μήνυμα” (Message) στο προφίλ κάποιου αγνώστου στο Facebook και να το δείξτε στην πράξη ( σε μερικούς ίσως ακόμα να μην ζητήσει χρηματικό ποσό αλλά σύντομα θα γίνει ) Αυτό μας δείχνει λοιπόν ότι η Facebook δεν αρκείται στα έσοδα των διαφημίσεων, ούτε καν στα “Sponsored Adds” που εμφανίζονται στην κεντρική μας σελίδα τους τελευταίους μήνες και τώρα προχωράει σε νέες τακτικές προκειμένου να αυξήσει τα έσοδά του. Φυσικά ποντάρει πολύ σε όσους έχουν την ανάγκη να μιλήσουν με κάποιον διάσημο ή με κάποιο πρόσωπο που απλά…έβαλαν στο μάτι, φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο.

Πέραν αυτού, όσοι έχετε συνδέσει την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα με το Facebook θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς η επιλογή αυτή είναι default (προκαθορισμένη) άρα απέχετε μόλις ένα κλικ από το να χρεωθείτε. Θα πρέπει δηλαδή να κάνετε πρώτα κλικ στο δεύτερο κουτάκι (το οποίο αποστέλει το μήνυμά σας στο φάκελο “Other” και όχι στο Inbox του αγνώστου παραλήπτη) και τέλος να στείλετε το μήνυμα που θέλετε

Πηγή : whos.gr

Αρθρογράφος Administrator

Δείτε επίσης

Προβλήματα σε Facebook, Messenger, Instagram και WhatsApp

Αν αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση του Facebook και των διάφορων άλλων υπηρεσιών της …