Αρχική » Social Media » Facebook » Το Facebook δοκιμάζει το δικό του browser

Το Facebook δοκιμάζει το δικό του browser

 

 

stock-photo--march-istanbul-turkey-facebook-user-login-screen-the

Το ολοκαίνουριο πρόγραμμα περιήγησης του Facebook έρχεται σύντομα. Ο γίγαντας της κοινωνικής δικτύωσης, δοκιμάζει ένα βελτιωμένο πρόγραμμα περιήγησης in-app που θα επιτρέψει στους χρήστες ναπροσθέσουν τη δική τους διεύθυνση URL ώστε να μπορούν να ελέγξουν μια άλλη σελίδα χωρίς να φύγουν από το app του Facebook.

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Το Facebook εδώ και καιρό ψάχνει τρόπο να κρατήσει τους χρήστες του μέσα στα όριά του με την παροχή κάθε είδους υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, όπως chats, messengers κ.λπ. Ωστόσο του έλειπε ένα πλήρες πρόγραμμα περιήγησης που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τη δύναμη του ηγέτη της αγοράς, του Google Chrome και να κάνει τους χρήστες του να παραμένουν στο FB, ακόμη και αν πλοηγούνται στο διαδίκτυο.

Ο νέος browser in-app είναι ένα βήμα για να καταστήσει αυτό το στόχο πραγματικό. Εκτός από την αισθητική στροφή, μια νέα γραμμή στο κάτω μέρος σας λέει πόσο δημοφιλές είναι ένα post, περιλαμβάνει κουμπιά “πίσω” και “εμπρός”, σας επιτρέπει να τοποθετείτε σελιδοδείκτη σε σελίδες, και έχει ένα κουμπί μενού, το οποίο πιθανόν περιλαμβάνει μερικά περισσότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Το μόνο χαρακτηριστικό που λείπει από το επικείμενο πρόγραμμα περιήγησης του Facebook είναι η υποστήριξη καρτέλας. Εκτός από αυτό ο browser in-App είναι αρκετά κοντά στο να προσεγγίζει ένα ολοκληρωμένο app. Το Facebook ελπίζει ότι από τη στιγμή που θα διαμορφωθεί σωστά o browser, η εφαρμογή του Facebook θα μπορούσε ουσιαστικά να γίνει ένααυτόνομο οικοσύστημα, πρόσθεσε.

Αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα περιήγησης διατίθεται μόνο σε ένα μικρό υποσύνολο των χρηστών (iOS μόνο), αλλά τα περισσότερα χαρακτηριστικά της δημόσιας δοκιμής του τελικού αποδέκτη θα κυκλοφορήσουν στο ευρύ κοινό λίγους μήνες αργότερα.

Η διαδικασία αυτή αναμένεται ότι θα γίνει ακόμη πιο εύκολη και ταχύτερη χάριν στον νέο in-app browser που ετοιμάζει η εταιρεία, έτσι ώστε ο χρήστης να μην φεύγει καν μέσα από το κοινωνικό δίκτυο. Όπως βλέπετε και στο screenshot, ο νέος browser θα περιλαμβάνει και address bar για να συνεχίσετε την περιήγηση σας και σε άλλες ιστοσελίδες απευθείας μέσα από την εφαρμογή Facebook.

Φώτο

Οι δοκιμές γίνονται εδώ και αρκετό καιρό, επομένως, περιμένουμε να τον δούμε σε κάποιο από τα επόμενα updates.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Αρθρογράφος Ευτύχιος Αστανάστας

Δείτε επίσης

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 61χρονου , για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 61χρονου, για πορνογραφία …