Το Facebook ετοιμάζει να κάνει νέες αλλαγές

763

b

Ριζικές αλλαγές φαίνεται να ετοιμάζει το Facebook στο news feed του, σύμφωνα με υλικό που έχει δημοσιεύσει το portal Mashable.To δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Facebook, συνεχίζει να κάνει αλλαγές στον αλγόριθμό του NewsFeed και πλέον σύμφωνα με ανακοίνωσή του

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

To δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Facebook, συνεχίζει να κάνει αλλαγές στον αλγόριθμό του NewsFeed και πλέον σύμφωνα με ανακοίνωσή του, θα μπορεί να μετρά πόσο χρόνο ξοδεύει κάθε χρήστης για να διαβάσει ένα Instant Article ή ένα post μέσα από την mobile εφαρμογή με σκοπό να μπορεί να του εμφανίζει άρθρα που τον ενδιαφέρουν.

Με αυτή την αλλαγή οι τεχνικοί του Facebook θα μπορούν να καταλάβουν καλύτερα ποια άρθρα ενδιαφέρουν κάθε χρήστη και πόσο χρόνο ξοδεύει για να τα διαβάσει κι έτσι στη συνέχεια θα του εμφανίζονται όλο και περισσότερα άρθρα με παρόμοια θέματα.

Η μέτρηση του χρόνου ανάγνωσης στο NewsFeed πιστεύεται πως είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεχωρίσουν τα ποιοτικών posts από τα παραπλανητικά.

Τέλος ο νέος αλγόριθμος αναμένεται να εφαρμοστεί σταδιακά σε όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

new-facebook-news-feed

Όπως απεικονίζεται και στο print screen, στο τέλος της οθόνης, πλην της βασικής κατηγορίας News Feed, έχουν προστεθεί multiple sections με ποικιλία από topics όπως World & US,  Sports και Food.

Ο χρήστης έχει πρόσβαση στο κάθε section μέσω tap και swipe, ενώ ο χρήστης θα έχει και στη διάθεσή του και εργαλεία επεξεργασίας του περιοχομένου του feed.

Το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε διαδικασία δοκιμών, χωρίς όμως να επιβεβαιώνει κατά πόσο αυτές θα βγουν στον “αέρα”.

Αναμένουμε λοιπόν νεότερα για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

techsmart.gr

socialmedialife.gr

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ , ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Άσε παιδί μου το tablet . Παιδιά με το τάμπλετ ανά χείρας

Bitdefender : Συμβουλές για παιδιά ασφαλή στο Διαδίκτυο

Ένα στα δύο παιδιά έχουν ψεύτικο προφίλ στο Facebook

Διαδίκτυο και παιδί : Ανησυχητικά στοιχεία έρευνας της Μονάδα Εφηβικής Υγείας

Εξάχρονα ανοίγουν λογαριασμό στο Facebook με ψευδή στοιχεία

Οι 9 πολύ επικίνδυνες εφαρμογές για παιδιά

Βγάλτε την εφαρμογή KiK από το κινητό του παιδιού σας

Ενας στους τρεις γονείς μιλάει στα παιδιά για τους κινδύνους στο Internet

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .