Το Facebook ετοιμάζει την δική του εφαρμογή κάμερας

601

fb.cam

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Facebook, μετά την διάθεση της λειτουργίας Live Video σε όλους τους χρήστες, ετοιμάζεται να προσφέρει στους χρήστες νέα εργαλεία για να μπορούν οι χρήστες να δημιουργούν και να διαμοιράζονται το περιεχόμενό τους.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Όπως φαίνεται το Facebook, βρίσκεται ήδη σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης μιας νέας εφαρμογής κάμερας η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να βγάζουν βίντεο, φωτογραφίες και να κάνουν livestream από το smartphone τους όπου και αν βρίσκονται και στη συνέχεια να τα μοιράζονται άμεσα με τους φίλους τους , μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, απειλώντας έτσι την πρωτοκαθεδρία εφαρμογών όπως το SnapChat.

Στο λονδρέζικο παράρτημα της Facebook Inc., γράφει η Wall Street Journal, γράφεται αυτές τις ημέρες ο κώδικας του Facebook Camera app, και παρά το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει η ανάπτυξή του δεν είναι βέβαιο ότι θα ολοκληρωθεί ή, εάν θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία πως θα υποστηρίξει την υπηρεσία ζωντανής ροής ζωντανής εικόνας στο Facebook (live streaming) από τα μέλη του.

Στις αρχές Απριλίου ’16, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έδωσε νέα ώθηση στο Facebook Live μεταδίδοντας ο ίδιος ζωντανά τις νέες δυνατότητες του Facebook Live: τα μέλη του Facebook μπορούν να μεταδίδουν ζωντανά στις Ομάδες που συμμετέχουν και να διοργανώσουν μια προγραμματισμένη ζωντανή μετάδοση αξιοποιώντας τα Events, κλείνοντας έτσι ραντεβού με τους θεατές.

Πάντως, ήδη από το 2014 η Facebook Inc. επιχειρεί να εμφανίσει κάτι πιο ισχυρό από το Snapchat στο οποίο φωτογραφίες και μηνύματα αυτοκαταστρέφονται μετά την προβολή τους, καθώς και άλλες υπηρεσίες που συνδυάζουν το στοιχείο της επικοινωνίας με την διαφορετική αξιοποίηση λήψεων φωτογραφιών και βίντεο. Μια από αυτές τις προσπάθειες είναι το Slingshot  από το εκκολαπτήριο του Facebook, Facebook Creative Labs που όμως έκλεισε το Δεκέμβριο του 2015.

Για την ώρα το Facebook δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα όμως δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να δούμε και να μάθουμε περισσότερα

Tech.In.Gr

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Άσε παιδί μου το tablet . Παιδιά με το τάμπλετ ανά χείρας

Bitdefender : Συμβουλές για παιδιά ασφαλή στο Διαδίκτυο

Ένα στα δύο παιδιά έχουν ψεύτικο προφίλ στο Facebook

Διαδίκτυο και παιδί : Ανησυχητικά στοιχεία έρευνας της Μονάδα Εφηβικής Υγείας

Εξάχρονα ανοίγουν λογαριασμό στο Facebook με ψευδή στοιχεία

Οι 9 πολύ επικίνδυνες εφαρμογές για παιδιά

Βγάλτε την εφαρμογή KiK από το κινητό του παιδιού σας

Ενας στους τρεις γονείς μιλάει στα παιδιά για τους κινδύνους στο Internet

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .