Το Instagram πλέον υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς

1522

2016-02-13 19_59_18-

Η εφαρμογή ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι οι χρήστες θα αρχίσουν να βλέπουν υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών σε Androidκαι iOS αυτή την εβδομάδα

Το Instagram δοκίμαζε αυτό το χαρακτηριστικό εδώ και καιρό. Πρώτη φορά εμφανίστηκε στους χρήστες Android τον Νοέμβριο και οι χρήστες iPhone άρχισαν να βλέπουν τη λειτουργία την περασμένη εβδομάδα μετά την ενημέρωση 7.15.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Σε μια δήλωση τη Δευτέρα, το Instagram επιβεβαίωσε το χαρακτηριστικό ήταν μέρος της ενημέρωσης 7.15 και για τους χρήστες Android και iOS αλλά είπε ότι θα αρχίσει να εμφανίζεται αυτή την εβδομάδα οπότε θα περάσουν λίγες μέρες για να μπορέσουν όλοι να το δουν.

Μόλις η λειτουργία είναι ενεργή, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή από τις ρυθμίσεις λογαριασμού στο προφίλ σας. Όταν προσθέσετε έναν ή περισσότερους επιπλέον λογαριασμούς μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους. Η εφαρμογή θα δείχνει την προφίλ εικόνα του λογαριασμού που χρησιμοποιείτε εκείνη τη στιγμή για να σας είναι πιο εύκολο να βλέπετε από ποιο προφίλ ποστάρετε κάθε φορά!

Μέχρι τώρα η έλλειψη επίσημης υποστήριξης της λειτουργίας (κρίσιμη για εκείνους που χρησιμοποιούν πολλούς λογαριασμούς) είχε προκαλέσει πολλούς χρήστες να στραφούν σε τρίτους για να δημοσιεύουν και να βλέπουν  feed από διαφορετικούς λογαριασμούς ταυτόχρονα! Αν και το Instagram είχε επιτρέψει τρίτους προγραμματιστές στην πλατφόρμα του, η εταιρία πρόσφατα ανακοίνωσε μια αλλαγή στην πολιτική ανάπτυξη της που θα περιορίζει σχεδόν όλες τις τρίτες feed-viewing. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές θα σταματήσουν να έχουν πρόσβαση στο API του Instagram από τον Ιούνιο του 2016, δήλωσε η εταιρία!

Περισσότερα για την νέα λειτουργία ΕΔΩ και ΕΔΩ

Πως μπορείτε να προσθέσετε λογαριασμό : 

  • Πήγαινε στο προφίλ σας και πατήστε  ή  στην πάνω δεξιά μεριά 
  • Μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατηστε προσθήκη λογαριασμού
  • Εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού που θέλετε να προσθέσετε

Για εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών που έχετε προσθέσει:

  • Πήγαινε στο προφίλ σας
  • Πατήστε το όνομα χρήστη σας στο επάνω μέρος της οθόνης
  • Επιλέξτε το λογαριασμό που θέλετε να αλλάξετε

Σημειώστε ότι μπορείτε να προσθέσετε έως και 5 λογαριασμούς

 

 

 

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

 

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .