Αρχική » Hoax-Chain-Phishing-Scam-Spam-Worm » [TWOO] Εφαρμογή υποκλέπτει πληροφορίες χρηστών

[TWOO] Εφαρμογή υποκλέπτει πληροφορίες χρηστών

hqdefault

Μην ξεχνάτε να μας επισκεφτείτε στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας στο https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών σας , τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο .  Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ αλλά και να μπείτε και στην ομάδα μας στο Facebook για απορίες , διάλογο κ.α πατώντας ΕΔΩ

Μια ηλεκτρονική εφαρμογή που αποστέλλεται μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υποκλέπτει όλες τις ηλεκτρονικές επαφές των χρηστών και τους βομβαρδίζει με ανεπιθύμητα μηνύματα.

Η εφαρμογή TWOO στέλνει ηλεκτρονικά μηνύματα σε ανυποψίαστες χρήστες του διαδικτύου με θέμα “Ο χρήστης …. άφησε ένα μήνυμα για εσένα. Έλεγξε το μήνυμά σου”.

Αν ο χρήστης κάνει το λάθος και κάνει κλικ στο αντίστοιχο μπάνερ, η εφαρμογή ζητά από τον χρήστη να επιβεβαιώσει την πρόσβαση στα στοιχεία του, προκειμένου να διαβάσει το υποτιθέμενο μήνυμα. Με αυτό τον τρόπο όμως, υποκλέπτονται όλα τα στοιχεία που εμπεριέχονται στις επαφές. Στη συνέχεια, οι επαφές του χρήστη βομβαρδίζονται με spam, όπως διαβάζουμε στο treno.gr.

Για το θέμα έχει ήδη δεχθεί καταγγελίες η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία διερευνά το θέμα.

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ 

[VODAFONE] Προσοχή σε κακόβουλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες για την εμφάνιση νέου κακόβουλου λογισμικού

Η ESET εντοπίζει νεο επικίνδυνο trojan ( κακόβουλο πρόγραμμα) που απειλεί συσκευές Android

Κυκλοφορεί στο Facebook νέα ψεύτικη ιστορία με ‘’τρομακτικό’’ πλάσμα που βρέθηκε στην Ερυθρά Θάλασσα

 

 

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ ή ακόμα και αίτημα φιλίας στο προφίλ στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Αρθρογράφος Administrator

Δείτε επίσης

Κρυφά μάτια στη διαδικτυακή μας περιήγηση

Μια μικρή έρευνα για τα τρίτα μέρη στο Διαδίκτυο και τις αθέατες συνδέσεις των ιστοσελίδων …