Από τη Βουλγαρία και το 2012 η φωτογραφία που γυρνάει στο facebook.

1133

 

Παρακαλω οποιος αναγνωριζει τα δυο αυτα ανθρωποειδη (ονοματα-περιοχη) να στειλει μηνυμα in box…θα τηρηθει εχεμυθεια, μονο πληροφοριες χρειαζομαι !!!!

Gepostet von Iraklis Dimitriadis am Dienstag, 14. November 2017

Χρήστης του facebook ζητάει με δημόσια ανακοίνωση πληροφορίες για να βρεθούν οι δύο εικονιζόμενοι που σκότωσαν μια αρκούδα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Κριτική στην σελίδα Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Η ανακοίνωση αυτή έχει ξεπεράσει τις 10.000 κοινοποιήσεις.

 

 

Η φωτογραφία κυκλοφορεί από το 2012 και είναι από τη Βουλγαρία, εκτός των άλλων, έχει παίξει και σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες στη χώρα μας.  Στα σχόλια πολλοί χρήστες έχουν επισημάνει την προέλευση της και έχουν παραθέσει και ανάλογα δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία τα οποία αναφέρουν τα ονόματα των κυνηγών, δίχως να χρειαστεί να στείλουν κάποιο προσωπικό μήνυμα.

Παραδείγματα μπορείτε να δείτε στο iefimerida και το zoosos.gr που αναπαράγουν τις δηλώσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

 

Μάλλον από εκτροφείο αρκούδας στη Βουλγαρία η συγκεκριμένη φωτογραφία

Η περίπτωση είναι γνωστή και μπορούμε να τη βρούμε σε ανάλογα δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία. Σύμφωνα με το βουλγαρικό άρθρο, πρόκειται για τους Vicari Plamen Todorov και Dobrin Zajekov οι οποίοι κυνηγούσαν νόμιμα και την αρκούδα την είχαν σκοτώσει τον Νοέμβριο του 2011.

Το άρθρο δείτε το στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://archive.is/vOPYC

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε και εμείς να βρει ο άνθρωπος αυτούς που αναζητά. Περιμένουμε τώρα να μας πει τι θα τους κάνει.