Ξεκινάνε οι χρεώσεις στο YouTube

1085

youtube

Δεν είναι κρυφό ότι η Google προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλάξει το ύφος του YouTube, φιλοδοξώντας να στρέψει τη δημοφιλέστερη υπηρεσία video στον κόσμο προς την κατεύθυνση της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Τώρα, με εκατομμύρια χρήστες της υπηρεσίας να γράφονται κάθε εβδομάδα στα κανάλια του YouTube, ο ιντερνετικός κολοσσός εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαινιάσει συνδρομές επί πληρωμή.

Πράγματι, αυτή τη στιγμή η Google εργάζεται με δημιουργούς περιεχομένου για τη δημιουργία καναλιών που θα παρέχουν αποκλειστικό περιεχόμενο διαθέσιμο μόνο στο YouTube. Σε αντίθεση με την υπηρεσία ενοικίασης και αγοράς της εταιρείας (που διατίθεται στο Google Play), οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο όσο συνεχίζουν να πληρώνουν την αμοιβή που ορίζει το εκάστοτε κανάλι. Οι τιμές που συζητιούνται κυμαίνονται μεταξύ 1-5 δολάρια το μήνα, σύμφωνα με το techgear.gr.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν η πληρωμή της συνδρομής θα απομακρύνει τις διαφημίσεις από το YouTube ούτε πώς η Google θα βρει τον τρόπο για να αποτρέψει τους συνδρομητές από τη μετέπειτα διανομή του περιεχομένου, αλλά σίγουρα μια τέτοια εξέλιξη θα έχει ενδιαφέρον.

Πηγή : newsbomb.gr
Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .