Αρχική » Download » Πρόγραμμα αφαίρεσης Malware ( Malwarebytes )

Πρόγραμμα αφαίρεσης Malware ( Malwarebytes )

374468-malwarebytes-anti-malware-1-70

Τα malware είναι μια πραγματική απειλή για τους χρήστες του Internet και υπάρχουν αρκετά προγράμματα που ισχυρίζονται πως προσφέρουν προστασία.

Το Malwarebytes Anti-Malware είναι ένα πρόγραμμα απομάκρυνσης του malware, το οποίο χαρακτηρίζεται για την ταχύτητα και την ακρίβειά του.

Ο έλεγχος ακόμα και των μεγαλύτερων σκληρών δίσκων για την παρουσία κακόβουλου software απαιτεί λίγα λεπτά μόνο, ενώ το πρόγραμμα μπορεί επίσης να σκανάρει και δικτυακά drives ή ακόμα και πολλαπλά drives, ταυτόχρονα.
 
Επιπλέον, μπορείτε να σκανάρετε αρχεία σε μεμονωμένη βάση και εφόσον εντοπιστεί κάτι ύποπτο, είναι δυνατόν να απομακρυνθεί με λίγα μόνο κλικ.
Εάν πάλι ένα αρχείο που θέλετε να διαγράψετε έχει κλειδωθεί σαν να βρισκόταν σε χρήση από κάποιο άλλο πρόγραμμα ή διαδικασία, το εργαλείο FileAssassin θα διασφαλίσει πως θα διαγραφεί.
 
Η δωρεάν έκδοση του προγράμματος δεν διαθέτει προστασία σε πραγματικό χρόνο και scan scheduling, αλλά αποτελεί πανίσχυρο εργαλείο, το οποίο αξίζει να προσθέσετε στο οπλοστάσιο ασφαλείας σας.
 
κατεβάστε το πατώντας εδώ πάνω  
 
 
 

Αρθρογράφος Administrator

Δείτε επίσης

Πως να προστατευτείτε απο το κακόβουλο λογισμικό CryptoLocker που απαιτεί από τα θύματα του να πληρώσουν λύτρα

Μην ξεχνάτε να μας επισκεφτείτε στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας στο https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την …