Πρόγραμμα αφαίρεσης Malware ( Malwarebytes )

1652

374468-malwarebytes-anti-malware-1-70

Τα malware είναι μια πραγματική απειλή για τους χρήστες του Internet και υπάρχουν αρκετά προγράμματα που ισχυρίζονται πως προσφέρουν προστασία.

Το Malwarebytes Anti-Malware είναι ένα πρόγραμμα απομάκρυνσης του malware, το οποίο χαρακτηρίζεται για την ταχύτητα και την ακρίβειά του.

Ο έλεγχος ακόμα και των μεγαλύτερων σκληρών δίσκων για την παρουσία κακόβουλου software απαιτεί λίγα λεπτά μόνο, ενώ το πρόγραμμα μπορεί επίσης να σκανάρει και δικτυακά drives ή ακόμα και πολλαπλά drives, ταυτόχρονα.
 
Επιπλέον, μπορείτε να σκανάρετε αρχεία σε μεμονωμένη βάση και εφόσον εντοπιστεί κάτι ύποπτο, είναι δυνατόν να απομακρυνθεί με λίγα μόνο κλικ.
Εάν πάλι ένα αρχείο που θέλετε να διαγράψετε έχει κλειδωθεί σαν να βρισκόταν σε χρήση από κάποιο άλλο πρόγραμμα ή διαδικασία, το εργαλείο FileAssassin θα διασφαλίσει πως θα διαγραφεί.
 
Η δωρεάν έκδοση του προγράμματος δεν διαθέτει προστασία σε πραγματικό χρόνο και scan scheduling, αλλά αποτελεί πανίσχυρο εργαλείο, το οποίο αξίζει να προσθέσετε στο οπλοστάσιο ασφαλείας σας.
 
κατεβάστε το πατώντας εδώ πάνω  
 
 
 
Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .