Ας μιλήσουμε , με Αγάπη , για απάτη

1681

Ας μιλήσουμε (Με Αγάπη) για απάτη . Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να φαίνεται τίμια, πρέπει και να είναι.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Κριτική στην σελίδα Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Ποιοί είμαστε

Άρθρο του Γιώργου Ζαβοδημητράκη

To κοινό εξακολουθεί να παραμένει διαδικτυακά αναλφάβητο και χαρίζει χιλιάδες likes και τα ΑΜΗΝ να πέφτουν βροχή σε ψεύτικες φωτογραφίες και φωτογραφίες γεμάτες ανακρίβειες

Η σελίδα του facebook με το όνομα Mε Αγάπη μας ενημερώνει ότι χάκερς φτιάχνουν προφίλ με τις φωτογραφίες μας και ενοχλούν τους υπόλοιπους διαδικτυακούς μας φίλους.

 

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος χάκερ για να δημιουργήσει προφίλ με την φωτογραφία σας. Οποιοσδήποτε από τους διαδικτυακούς σας φίλους έχει πρόσβαση στις φωτογραφίες σας και το προφίλ σας μπορεί να το κάνει, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Ας δούμε  μερικές τρανταχτές απάτες από την ίδια σελίδα που υποτίθεται προσπαθεί να μας προστατέψει από τους κακούς χάκερς και τις απάτες.

Η σελίδα καπηλεύεται φωτογραφίες ανθρώπων, τους αλλάζει και τα ονόματα και τις σερβίρει στο διαδικτυακά αναλφάβητο κοινό με μόνο στόχο την συλλογή likes και την αύξηση της επισκεψιμότητας στη σελίδα.

ΦΩΤΟ 1. Αναζητεί συνοδούς για κάποια Δέσποινα.

 

Στη φωτογραφία δεν βλέπουμε κάποια Δέσποινα, αλλά, την Dareen Barbar που στα 15 της έχασε το πόδι της από επιθετική μορφή καρκίνου. Λεπτομέρειες για την ιστορία της στους παρακάτω συνδέσμους.

https://www.beastmode.gr/dareen-barbar-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA/

http://whywetrain.com/dareen-barbar-how-an-accident-can-change-your-life/

DAREEN BARBAR: HOW AN ACCIDENT CAN CHANGE YOUR LIFE

 

 

 

ΦΩΤΟ 2. H σελίδα συλλέγει likes για κάποια Κάτια.

 

Στη φωτογραφία δεν βλέπουμε κάποια Κάτια, αλλά, την Ολγα Τσεκότ η οποία είχε χάσει μέρος του δεξιού της ποδιού και ζητούσε βοήθεια για να αγοράσει πρόσθετο μέλος.

http://help.blog.tut.by/tag/olga-tsekot/page/2/

http://help.blog.tut.by/2015/08/14/prodolzhaetsya-sbor-sredstv-dlya-priobreteniya-proteza-olge-tsekot/

 

Ας δούμε και ένα τελευταίο παράδειγμα καθώς είναι αδύνατον να βάλουμε όλες τις φωτογραφίες που έχουν καπηλευθεί, σε ένα άρθρο, γιατί θα γράφουμε μέχρι να παγώσει ο ήλιος.

Ο διαχειριστής (ή οι διαχειριστές) της σελίδας ζητάει τις προσευχές του διαδικτυακά αναλφάβητου κοινού για την, όπως την ονόμασε,  Αννούλα. Πάνω από τρεισήμισι χιλιάδες διαδικτυακά αναλφάβητοι χάρισαν το like τους σε ακόμα μια εξαπάτηση.

 

 

Mε την περίπτωση αυτή είχαμε ασχοληθεί στο παρελθόν καθώς είχε ξαναεμφανιστεί, εξυπακούεται ότι δεν βλέπουμε κάποια Αννούλα. Πρόκειται για την Kara Blevins η οποία βρέθηκε νεκρή σε δάσος της Μινεσότα.

Αυτή η κοπέλα δεν είναι Αννούλα , δεν είναι έγκυος και δεν έχει πάθει εγκεφαλικό

 

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να φαίνεται τίμια, πρέπει και να είναι.

 

 

 

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .