Η γυναίκα αυτή δεν λέγεται Ελένη . Νέος αισχρός κύκλος Like Farming από γνωστές σελίδες του facebook.

1271

 

Πρόσφατα είχαμε την  περίπτωση της « Γεωργίας » , έτσι την βάπτισαν για λόγους κλικοθηρικούς και μόνο, οι αδελφικές σελίδες του facebook « Παναγία »  και «  Μη μου Πεις » οι οποίες καπηλεύθηκαν με τον χειρότερο τρόπο τις φωτογραφίες της « Sadie Rance » η οποία απεβίωσε το 2015  πλάθοντας μία ψευδή ιστορία.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Κριτική στην σελίδα Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Πρόσφατα είχαμε την  περίπτωση της «Γεωργίας» , έτσι την βάπτισαν για λόγους κλικοθηρικούς και μόνο, οι αδελφικές σελίδες του facebook « Παναγία »  και «  Μη μου Πεις » οι οποίες καπηλεύθηκαν με τον χειρότερο τρόπο τις φωτογραφίες της « Sadie Rance » η οποία απεβίωσε το 2015  πλάθοντας μία ψευδή ιστορία.

H κοπέλα αυτή δεν λέγεται Γεωργία και έχει πεθάνει το 2015

 

Τώρα οι ίδιες σελίδες στήνουν και πάλι το ίδιο παιχνίδι, αυτή την φορά για κάποια «Ελένη» .

 

Oι διαδικτυακά αναλφάβητοι χρήστες του facebook και των social media πρόθυμα προσφέρουν τα like και τα Αμήν νομίζοντας πως με αυτό τον τρόπο επιτελούν κάποιο θεάρεστο έργο.

 

 

 

Οπως και στην προηγούμενη περίπτωση έτσι και σε αυτήν καπηλεύθηκαν φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν φύγει από την ζωή, στην εικόνα βλέπουμε την Mandi Hudson η οποία απεβίωσε τον προηγούμενο Απρίλη από μεταστατικό καρκίνο του μαστού.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

 

 

https://theunderbelly.org/2017/01/mandi-hudson-mbc-spotlight/

 

Οι χρήστες του διαδικτύου αγνοούν επιδεικτικά τις όποιες συμβουλές κυκλοφορούν και πληροφορούν για τους λόγους που διάφοροι επιτήδειοι στήνουν τέτοιου είδους ψευδείς αναρτήσεις, επιλέγουν να παραμένουν διαδικτυακά αναλφάβητοι και δυστυχώς δεν είναι άμοιροι ευθυνών, όπως μπορεί να νομίζουν. Είναι τα δικά τους like και οι δικές τους κοινοποιήσεις που βοηθούν στην εξάπλωση μιας απάτης.

Δείτε περισσότερα για το Like farming

 

Τι είναι το Like farming στο Facebook ; Άλλη μια κρυφή και άγνωστη απάτη.