Αλλάζει το Timeline του Instagram

1257

instagram-iphone-app-1920

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας χαρακτηριστικά στο Instagram είναι, δίχως δεύτερη σκέψη, η χρονολογική σειρά εμφάνισης των αναρτήσεων, αφού μέχρι τώρα δεν οριζόταν από αλγορίθμους και δε δινόταν προτεραιότητα σε καμία από αυτές.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της εφαρμογής, όμως, αυτό δε θα ισχύει πλέον. Στο εξής το Instagram θα υιοθετήσει ένα πιο προσωποποιημένο χρονολόγιο στο οποίο τα posts θα εμφανίζονται βάσει των προτιμήσεων των χρηστών.

Έτσι, τους επόμενους μήνες θα προστεθεί ένας ειδικός αλγόριθμος, υπεύθυνος για να «μαντεύει» τις δημοσιεύσεις που επιθυμεί να δει ο χρήστης, ενώ η διάταξη των posts θα αρχίσει να ορίζεται σύμφωνα με τα likes και τα σχόλια που κάνει ο χρήστης αλλά και τη σχέση που έχει με άλλους χρήστες.

Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε ο συνιδρυτής του Instagram Kevin Systrom στην εφημερίδα New York Times , «οι χρήστες χάνουν κατά μέσο όρο το 70% των δημοσιεύσεων που τους ενδιαφέρουν», ενώ ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό, όπως ανέφερε ο Mike Krieger (έταιρος συνιδρυτής της εφαρμογής) είναι «ακόμα και η διαφορά ώρας μεταξύ των χωρών».

Η νέα αλλαγή σκοπό έχει να ικανοποιήσει και το υπόλοιπο 30% και αρχικά θα δοκιμαστεί σε μικρό ποσοστό χρηστών και η καθιέρωσή του εξαρτάται από την επιτυχία που θα σημειώσει κατά τη δοκιμαστική περίοδο.

 

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις 9 πολύ επικίνδυνες εφαρμογές για παιδιά

Σκουπιδοσελίδες στο Facebook και κυνηγοί του κλικ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τον Οδηγό επιβίωσης από τις φάρσες στο ίντερνετ

Mια κρυφή και άγνωστη απάτη στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΑΤΗΣ

Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε στο διαδίκτυο το αξιόπιστο δημοσίευμα

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

 

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .