Ανέγερση μνημείου για την Εκκλησία του Σατανά στην Κηφισιά ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ

7670

satankiuyt

Άλλο ένα άρθρο χωρις ίχνος αλήθειας κυκλοφορει σε αρκετές σκουπιδοσελίδες στο ιντερνετ  με σκοπο να αυξήσουν την επισκεψιμότητά τους και με απλα λόγια κυνηγοί/ζητιάνοι του κλικ

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Ας δούμε πρώτα τι γράφει η μπούρδα που κυκλοφορεί

Ξεκίνησε η ανέγερση μνημείου για την Εκκλησία του Σατανά στην Κηφισιά! Δόθηκε άδεια απο το υπουργείο!

Η Εκκλησία του Σατανά  που έχει επίσημη έδρα την Νέα  Υόρκη  και παράρτημα στην Οδό Αμφιλοχίας 8 στην Αθήνα, κατέθεσε φάκελο στις κρατικές αρμόδιες αρχές της Αθήνας για έγκριση αδειοδότησης ανέγερσης μνημείου, δίπλα από αυτό του Ιωάννη Καποδίστρια στην ίδια περιοχή . Το σχετικό αίτημα συμπεριλάμβανε και το προτεινόμενο σχέδιο του προς ανέγερση γλυπτού , ύψους 2,1 μ. Πρόκειται για απεικόνιση του Σατανά υπό τη μορφή του Baphomet. Πρόκειται για ένα ένθρονο φτερωτό κερασφόρο, που φέρει γεννειάδα και είναι τραγοπόδαρος. Φέρει ερμητικό κυρήκειο,  και η πλάτη του θρόνου προσομοιάζει σε νεκρική πλάκα.  Η πεντάλφα απεικονίζεται στο επάνω μέρος του σχεδίου. Πλαισιώνεται από δυο χαμογελαστά και ανέμελα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Πρόκειται για το επίσημο σήμα της Εκκλησίας του Σατανά Ελλάδας η οποία ιδρύθηκε νομίμως το 2013.

Απαιτούν την ανέγερση του μνημείου στην Κηφισιά δίπλα από το μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια, επικαλούμενοι  τη θρησκευτική ισότητα και  ανεξιθρησκεία.  Υποστηρίζουν ότι η από το 2012  ανέγερση του μνημείου του Ιωάννη Καποδίστρια στον ίδιο χώρο , παραβιάζει το δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας δημιουργώντας θρησκευτικές διακρίσεις εναντίων των Μουσουλμάνων που κατέσφαξε.

Ο εκπρόσωπος τύπου των Σατανιστών  Ανδρέας Καλοπόδης , τόνισε μεταξύ άλλων ότι « το μνημείο θα είναι και χρηστικό καθώς θα λειτουργεί ως κάθισμα για ανθρώπους όλων των ηλικιών οι οποιοι θα μπορούν να αναπαύονται στην αγκαλιά  του Σατανά προς έμπνευση και στοχασμό.. »

Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε στο διαδίκτυο το αξιόπιστο δημοσίευμα

Το παραπάνω άρθρο δεν έχει ίχνος αλήθειας . Το δημοσίευμα είναι μια ασάφεια ενώ κάθε πληροφορία που αναφέρει είναι μούφα

  • Ανδρέας Καλοπόδης, εκπρόσωπος τύπου των σατανιστών, δεν υπάρχει όσο και αν ψάξαμε στο Google
  • Μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια, στην Κηφισιά , δεν υπάρχει
  • Στην Αμφιλοχίας 8 στην Αθήνα , δεν υπάρχει τίποτα . Η οδός Αμφιλοχίας είναι ένα αδιέξοδο στενάκι κάθετο στην Αχαρνών , και στον αριθμό 8 δεν υπάρχει τίποτα , εκτός από μερικά παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
  • Δείτε την οδο Αμφιλοχίας 8 στην Αθήνα πατώντας ΕΔΩ

αμφι1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τον Οδηγό επιβίωσης από τις φάρσες στο ίντερνετ

αμφι2

Δεν συνεχίζουμε άλλο . Καταλάβατε όλοι πως η «είδηση» είναι μια μπούρδα για μερικά κλικ

Σκουπιδοσελίδες κυνηγοί του κλικ που προσπαθούν να ξεγελάσουν τον αναγνώστη με σκουπιδοάρθρα . Αφιέρωστε λίγο χρόνο και ψάξτε τις λέξεις (ενημέρωση) που καταναλώνεις . Μην τις καταπίνεις αμάσητες.

Μάθετε , στο διαδίκτυο , να μην κάνετε κλικ όπου να ΄ναι , να μην “τσιμπάτε” σε κάθε τυχαίο τίτλο και σε κάθε παραπλανητική διαφήμιση . Αυτό είναι το Α και το Ω της νέας εποχής και το μεγαλύτερο εφόδιο του ανθρώπου στην εποχή του διαδικτύου είναι η αντίσταση στην περιέργεια .

 

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ 

Ελληνικά Hoaxes

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις 9 πολύ επικίνδυνες εφαρμογές για παιδιά

Σκουπιδοσελίδες στο Facebook και κυνηγοί του κλικ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τον Οδηγό επιβίωσης από τις φάρσες στο ίντερνετ

Mια κρυφή και άγνωστη απάτη στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΑΤΗΣ

Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε στο διαδίκτυο το αξιόπιστο δημοσίευμα

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .