Το Facebook επιτρέπει ομαδικές φωνητικές κλήσεις για όλους

604

Facebook-Messenger-group-calls

Το Facebook μόλις ανακοίνωσε ότι από σήμερα επιτρέπει τις ομαδικές φωνητικές κλήσεις σε όλους μέσω της εφαρμογής Faceboοk Messenger. Όπως φαίνεται το νέο χαρακτηριστικό θα αρχίσει να διατίθεται σε όλους τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου κατά τη διάρκεια των επόμενων 24 ωρών.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Έτσι αν δεν το έχετε ακόμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής.

Όσοι έχουν ήδη αυτή τη δυνατότητα στον Messenger, πατήστε το εικονίδιο του τηλεφώνου για να ξεκινήσετε μια ομαδική κλήση. Η επόμενη οθόνη θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τα άτομα που θέλετε και να τα προσκαλέσετε στην συνομιλία σας.

Φυσικά αρχικά δεν θα μπορείτε να συνομιλήσετε με πολλούς καθώς θα πρέπει να εγκαταστήσουν όλοι την τελευταία έκδοση της εφαρμογής.

Επίσης προς το παρόν η εφαρμογή δεν υποστηρίζει συνομιλίες βίντεο, αλλά είναι πιθανώς θέμα χρόνου πριν από το Facebook τις ενεργοποιήσει με μια επόμενη ενημέρωση.

Το Faceboοk μέχρι στιγμής , δεν έχει αναφέρει ακόμα πόσοι μπορούν να λάβουν μέρος στις ομαδικές φωνητικές κλήσεις.

 

Iguru.Gr

Facebook Messenger Android

Facebook Messenger iPhone

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mια κρυφή και άγνωστη απάτη στο Facebook

Σκουπιδοσελίδες στο Facebook και κυνηγοί του κλικ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τον Οδηγό επιβίωσης από τις φάρσες στο ίντερνετ

Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε στο διαδίκτυο το αξιόπιστο δημοσίευμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΑΤΗΣ

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .