Αρχική » Social Media » Facebook » Καθηγητής κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών μέσω διαδικτύου

Καθηγητής κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών μέσω διαδικτύου

yjcfoluu[3]

Επισκεφτείτε στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας στο https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών σας , τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο .  Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ αλλά και να μπείτε και στην ομάδα μας στο Facebook για απορίες , διάλογο κ.α πατώντας ΕΔΩ

 

Μία απίστευτη ιστορία η οποία παραμένει κρυφή από τη δημοσιότητα προκαλεί πανικό στο Κολλέγιο Αθηνών. Καθηγητής υπεράνω πάσης υποψίας, ιδιαίτερα αγαπητός σε γονείς και μαθητές κατηγορείται σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών μέσω του διαδικτύου. Εναντίον του έχει ασκηθεί δίωξη με την υπόθεση να έχει ανατεθεί στην 23η ανακρίτρια Αθηνών.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι η υπόθεση αυτή κρατήθηκε μυστική από τη δημοσιότητα. Μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει θέση ούτε η διοίκηση του Κολλεγίου Αθηνών ούτε η Ομοσπονδία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Παρόλα αυτα η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι γνωστή εντός και εκτός του προαυλίου του Κολλεγίου αποτελώντας το πρώτο θέμα συζήτησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκπαιδευτικός είναι άτομο υπεράνω πασης υποψίας, με πλούσια συνδικαλιστική δράση και συνεργάτης του υπουργείου Παιδείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εν λόγω καθηγητής χαρακτηρίζεται δε από τους συναδέλφους του ως υπόδειγμα καθηγητή και ανθρώπου. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι αναφέρουν ότι βρίσκεται σε ευθεία αντιπαράθεση με την διεύθυνση του Κολλεγίου και η εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση οφείλεται σε σφοδρή αντιδικία που έχει με συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η ιστορία η οποία προκαλεί τριγμούς στο ιστορικό Κολλέγιο αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες πριν τις εορτές του Πάσχα και κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό. Στον Τύπο δεν έχει διαρρεύσει η παραμικρή πληροφορία παρά το γεγονός ότι κρίνεται ως υπόθεση δημοσίου συμφέροντος μιας και έχει να κάνει με εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Τον απομάκρυναν

Η αντίστροφη μέτρηση για την εμπλοκή του καθηγητή ξεκίνησε κατόπιν καταγγελίας γονέων στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος . Σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν και αποτέλεσαν μέρος της έρευνας ο εν λόγω εκπαιδευτικός πλησίαζε ανήλικες κοπέλες-μαθήτριες με τις οποίες φέρεται να ανέπτυσε ιδιαίτερες σχέσεις… Την υπόθεση χειρίστηκε με άκρα μυστικότητα η εν λόγω υπηρεσία της ΕΛΑΣ η οποία έφτασε στα ηλεκτρονικά ίχνη του εκπαιδευτικού. Αξιωματικοί έχουν κατασχέσει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν αποσταλεί σε εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εξετασθούν.

Από την άλλη πλευρά άμεση ήταν η αντίδραση της Διοίκησης του Κολλεγίου καθώς την ίδια κιόλας ημέρα ο εκπαιδευτικός απομακρύνθηκε.

Η υπόθεση πλέον έχει παραπεμφθέι στην Ελληνική Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα στην 23η Ανακρίτρια Αθηνών ενώ εναντίον του καθηγητή, ο οποίος είχε και συνδικαλιστική δράση, έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα. Γονείς με του οποίους ήρθε σε επαφή το e-reportaz.gr δήλωσαν έκπληκτοι από τη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς όπως είπαν «πρόκειται για έναν από τους πλέον αξιόλογους εκπαιδευτικούς ο οποίος ουδέποτε είχε δώσει αφορμή για σχόλια ή είχε προκαλέσει με την συμπεριφορά του».

Από την πλευρά του ο εκπαιδευτικός φέρεται να υποστηρίζει πως δεν έχει καμία εμπλοκή και ότι πρόκειται περί σκευωρίας προκειμένου να καμφθεί η συνδικαλιστική του δράση αλλά και η κόντρα του με διευθυντικό στέλεχος.

Να σημειωθεί είναι η δεύτερη φορά που εκπαιδευτικός του Κολλεγίου Αθηνών απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Η προηγούμενη ήταν η περίπτωση της καθηγήτριας Ευφροσύνης Μπουλούτα, η οποία απολύθηκε από το Κολλέγιο Αθηνών για τον απλούστατο λόγο ότι είχε πιάσει τον γιο του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και ανιψιό του προέδρου του Κολλεγίου Αθηνών, Αλέξανδρου Σαμαρά, να αντιγράφει. Μάλιστα στη συγκεκριμένη υπόθεση ο εν λόγω καθηγητής είχε ταχθεί υπέρ της κας Μπουλούτα, κάτι που δεν ευχαρίστησε ιδιαιτερα τη διοίκηση του Κολλεγίου.

Μια υπόθεση που προκάλεσε πολλά σχόλια και δημιούργησε πολλά σοβαρά ζητήματα στην εικόνα του Κολλεγίου.

Τι απαντά το Κολλέγιο Αθηνών

To e-reportaz.gr  επικοινώνησε με το Κολλέγιο Αθηνών και έλαβε την εξής απάντηση την οποία και δημοσιεύουμε:

«Η Διοίκηση του Κολλεγίου έχει πάρει θέση με το να απολύσει τον συγκεκριμένο καθηγητή. Οι Διευθύνσεις έχουν ενημερώσει τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ η Διεύθυνση του Λυκείου έχει κάνει και αναφορά στον προϊστάμενο Διεύθυνσης προκειμένου να κάνει ΕΔΕ εφόσον το επιθυμεί. Θα θέλαμε βέβαια να τονίσουμε ότι τα δύο περιστατικά τα οποία συνδέετε στο δημοσίευμα με την υποτιθέμενη αντιγραφή του υιού Σαμαρά και τη στάση του εν λόγω καθηγητή δεν έχουν καμία σχέση. Δεν υπήρξε ποτέ αντιγραφή από την πλευρά του υιού Σαμαρά και για όλο αυτό έχουμε όλα τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία».

Πηγή : e-reportaz.gr

 

Για να Διαβάσετε τα τελευταία άρθρα της σελίδας πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα ( πατήστε πάνω στην πρόταση ) 

Δημοσιοποίηση στοιχείων 71χρονου τέρατος ο οποίος συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας,φωτογραφιών,λογαριασμό προφίλ του 47χρονου τέρατος που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων

Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 52χρονου τέρατος ο οποίος συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου

Συμβουλές για την προφύλαξη και προστασία των παιδιών από πράξεις ασέλγειας ή κακοποίησης

Συλλήψεις 2 ατόμων ηλικίας 32 και 28 για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου (Skype και Facebook) προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομης βίας

[ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ] Συνελήφθη 47χρονος στη Λάρισα για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου – Facebook

28χρονος στη Ζάκυνθο ανέβασε γυμνές φωτογραφίες ανήλικης στο Facebook

ΣΟΚ ! Αστυνομικοί εμπλέκονται σε υπόθεση ζωντανής μετάδοσης υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων κατόπιν πληρωμής

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ ή ακόμα και αίτημα φιλίας στο προφίλ στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Αρθρογράφος Administrator

Δείτε επίσης

Τι είναι ο εντοπισμός υπογραφής και πως λειτουργεί το Antivirus;

Όπως οι άνθρωποι προσβάλλονται από κάποιον ιό, έτσι και ο υπολογιστής μπορεί να μολυνθεί από …