Τουρκική σημαία στον βράχο του Παπά και οι μπαρούφες του δημοσιογράφου

1433

 

34206

Ακόμα μια μπούρδα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δημιούργημα του δήθεν δημοσιοκάφρου Νίκου Χειλαδακη . 

Ο άνθρωπος είναι αχαρακτήριστος Τουρκολόγος και αηδίες που μόνος του το ισχυρίζεται . Σε όσες αηδίες έχει γράψει δεν απαντά και δεν δίνει και λογαριασμό , μαζεύει κλίκ και όποιος τον αμφισβητήσει μπλοκάρετε από την σελίδα του 

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Πριν μπούμε στην ψεύτικη είδηση που κυκλοφορεί και την φάγανε αμάσητη αρκετοί χρήστες του διαδικτύου να πούμε ότι σχόλια για Τουρκιες , Κυβερνήσεις και τα σχετικά θα διαγράφονται χωρις προειδοποιηση .  

Σκοπός της σελίδας μας είναι η κατάρριψη  του άρθρου που κυκλοφορεί

Ξαφνικά βρέθηκε απο το πουθενά ένας δήθεν που δηλώνει δημοσιογραφος , συγγραφέας , τουρκολογος . Ας κάνουμε μια μικρή παύση να συνέλθουμε από το σοκ .

Τον συγκεκριμένο τον έχουν καλέσει και διάφορα κανάλια για να πει της μπούρδες του που κατεβάζει απο το μυαλό του για να εχει επισκέψεις στην σελιδουλα του . Προσωπικά πιστεύουμε ότι τα μόνα κανάλια που πρέπει να τον έχουν είναι τα αρδευτικά .

maxresdefault

Τι κάνουμε όταν θέλουμε να αναστατωσουμε κόσμο ; Εκεί που καθόμαστε χαλαροί στο λαπτοπ μας γράφουμε μια μπούρδα και έτσι τρομαζουμε  κ αναστατωνουμε κόσμο δίχως λόγο και αιτία . Τα κλικς τα τσιμπήσαμε , άλλες σκουπιδοσελίδες έβαλαν το άρθρο που γράψαμε από το μυαλό μας και οκ έγινε και μια καλή διαφήμιση επίσης .

Σκουπιδοσελίδες στο Facebook και κυνηγοί του κλικ

Το ψεύτικο άρθρο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο θα το βρείτε με τίτλο «Ο βράχος του παπά και τα Τούρκικα μηνύματα» , «ΥΨΩΣΑΝ ΣΤΟΝ Βράχο του Παπά ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ» κ.α

Ας το διαβάσουμε το άρθρο και μετά θα δούμε γιατί οι ισχυρισμοί του άρθρου δεν αληθεύουν.

2016-03-05 21_21_44-Ο-βράχος-του-Παπά.jpg (650×343)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την ίδια ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι πρόσφυγες και μη κατευθύνονται με την τουρκική συμβολή προς την Ελλάδα, την ίδια ώρα που η Τουρκία αρνείται επιδεικτικά στο ΝΑΤΟ να πλεύσει στα χωρικά της ύδατα, κάποιοι στην άλλη πλευρά του Αιγαίου διάλεξαν να στείλουν ένα σαφές μήνυμα για την κυριαρχία της Τουρκίας σε βραχονησίδες και άλλα… «συναφή»! Δηλαδή, να μην ξεχνάμε και που βρισκόμαστε!

Αυτή την φοα οι Τούρκοι διάλεξαν μια χαρακτηριστική αλλά και συμβολική βραχονησίδα, πραγματικά εντυπωσιακή, που έχει το ελληνικό όνομα , «Ο Βράχος του Παπά»! Ο βράχος αυτός που βρίσκεται κοντά στην τουρκική πόλη της Αττάλειας, επιλεγεί σκόπιμα για να υψώσουν επιδεικτικά την τουρκική σημαία και να στείλουν παντού τα ανάλογα μηνύματα.

Το εντυπωσιακό με αυτόν τον Βράχο του Παπά, (Papaz Kayalığı), είναι ότι υψώνεται σε ύψος 20 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και δεσπόζει στη θαλάσσια περιοχή όπου αναδύεται.

Τον βράχο αυτό διάλεξε μια ομάδα τεσσάρων Τούρκων εθνικιστών για να υψώσει την τουρκική σημαία, σε μια περιοχή μεγάλης έντασης όπως είναι η ανατολική Μεσόγειος αλλά κυρίως, όπως αναφέρεται, για να στείλουν το μήνυμα τους ότι η Τουρκία δεν παραιτείται από τα κυριαρχικά της δικαιώματα σε βραχονησίδες και άλλα τινά.

Να δούμε, ως που θα φτάσουμε!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Το είδαμε στο nikosxeiladakis.gr μια σελίδα με σκοπό να τρομάζει και να αναστατώνει κόσμο χωρις λόγο , αλλά το δημοσίευσαν πλήθος blogs. ΕΔΩ

Οι ισχυρισμοί για βραχονησίδα, και ομάδα Τούρκων εθνικιστών, που στέλνουν μήνυμα για κυριαρχικά δικαιώματα βραχονησίδες, είναι στη φαντασία του αρθρογράφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τον Οδηγό επιβίωσης από τις φάρσες στο ίντερνετ

Αρχικά να αναφέρουμε πως ο βράχος του παπά δεν είναι βραχονησίδα. Ο βράχος βρίσκετε στα παράλια της Αττάλειας, μερικά μετρά μέσα στη θάλασσα. Μάλιστα στον βράχο μπορείς να πας με τα πόδια. Από πότε οι βράχοι που υπάρχουν στα παράλια, 4-5 μέτρα μέσα στη θάλασσα είναι βραχονησίδες;

34205

Βραχονησίδα είναι ένα μικρό και ακατοίκητο νησί χωρίς καμία οικονομική δραστηριότητα, συνήθως μικρότερο από νησίδα. Κριτήριο για τον χαρακτηρισμό ενός νησιού ως βραχονησίδας είναι το αν μπορεί να διατηρηθεί επ’ αυτών ανθρώπινος πληθυσμός και να αναπτυχθεί αυτόνομη οικονομική ζωή

Για να καταλάβουμε ας δούμε τις παρακάτω φωτογραφίες. Εσείς τι βλέπετε; Βραχονησίδα ή ένα βράχο στα παράλια, 4-5 μέτρα μέσα στη θάλασσα;

34202

34203

34204

Η ομάδα των τεσσάρων ανδρών δεν ήταν κάποια ομάδα εθνικιστών που πήγε να  υψώσει την τουρκική σημαία για να στείλουν κάποιο μήνυμα, αλλά ήταν μια ομάδα ορειβατών που βοήθησε να αντικατασταθεί η παλιά φθαρμένη σημαία.

Οι ισχυρισμοί για βραχονησίδες και εθνικιστική ομάδα που στέλνει μήνυμα, είναι στη φαντασία του αρθρογράφου και καταρρίπτονται.

Το αστείο στην υπόθεση είναι πως εμφανίστηκαν δημοσιεύσεις που αναρωτιούνται με «ωραίο» τρόπο τι κάνει ο υπουργός Άμυνας και που είναι!

Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε στο διαδίκτυο το αξιόπιστο δημοσίευμα

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει…

http://archive.is/6FMnI

http://www.sondakika.com/haber/haber-antalya-kayalikta-yipranmis-bayrak-operasyonu-8210103/

http://www.haberler.com/antalya-kayalikta-yipranmis-bayrak-operasyonu-8210103-haberi/

http://www.milliyet.com.tr/kayalikta-yipranmis-bayrak-gundem-2202611/

http://www.akhaber.com.tr/antalyada-dagcilar-bayrak-icin-tirmandi-73248h.htm

http://www.cnnturk.com/turkiye/papaz-kayaliginda-bayrak-operasyonu

http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/Papaz-Kayaligi-nda-bayrak-operasyonu.htm?ArticleID=329753

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1203066-antalyada-bayrak-operasyonu

http://www.haberler.com/kayalikta-yipranmis-bayrak-operasyonu-8210381-haberi/

http://www.sansursuzhaber.com/kayalikta-yipranmis-bayrak-operasyonu-536889h.htm

https://www.kamugundemi.com/genel/kayalikta-yipranmis-bayrak-operasyonu-h78504.html

http://www.memleket.com.tr/antalyada-dagcilar-bayrak-icin-tirmandi-816642h.htm

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

http://ellinikahoaxes.gr/

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις 9 πολύ επικίνδυνες εφαρμογές για παιδιά

Σκουπιδοσελίδες στο Facebook και κυνηγοί του κλικ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τον Οδηγό επιβίωσης από τις φάρσες στο ίντερνετ

Mια κρυφή και άγνωστη απάτη στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΑΤΗΣ

Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε στο διαδίκτυο το αξιόπιστο δημοσίευμα

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .