Viber : Μηνύματα με βίντεο και άλλες νέες λειτουργίες

5678

Το Viber πρόκειται να προσφέρει στους χρήστες του ακόμη περισσότερους τρόπους συνομιλίας ενσωματώνοντας στην υπηρεσία chat τα άμεσα βίντεο-μηνύματα (instant video messages) και νέες επεκτάσεις – Chat Extensions – που θα επιτρέπουν στους χρήστες του να έχουν άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες τρίτων, όπως το Giphy, τη Wikipedia και πολλές άλλες. Η ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής θα προσφέρει επίσης επανασχεδιασμένα, διασκεδαστικά emoticons.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Το Viber, μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι σύντομα θα λανσάρει μια νέα έκδοση της εφαρμογής που θα προσφέρει στους χρήστες τρεις πολύ σημαντικές αναβαθμίσεις της πλατφόρμας. Ειδικότερα, η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει την υπηρεσία instant video messages (άμεσα βίντεο-μηνύματα), νέες επεκτάσεις chat που θα επιτρέπουν  πρόσβαση σε υπηρεσίες τρίτων και γρήγορη αναζήτηση αυτοκόλλητων, καθώς και επανασχεδιασμένα, διασκεδαστικά emoticons.

Instant Video Messages – (Άμεσα βίντεο-μηνύματα)

Οι χρήστες του Viber πατώντας παρατεταμένα το νέο κουμπί της εφαρμογής θα μπορούν να εγγράψουν ένα βίντεο-μήνυμα και να το αποστείλουν στους φίλους τους. Το κουμπί της νέας υπηρεσίας θα βρίσκεται στο παράθυρο συνομιλίας και θα ενεργοποιείται με ένα γρήγορο «χτύπημα» του εικονιδίου φωνητικού μηνύματος. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να εναλλάσσουν γρήγορα και εύκολα τον τρόπο επικοινωνίας με τους φίλους τους χρησιμοποιώντας τα φωνητικά μηνύματα και τα άμεσα βίντεο όπως επιθυμούν. Τα instant video messages θα μπορούν να έχουν μέγιστη διάρκεια έως 30 δευτερόλεπτα (ώστε να μην έχουν μεγάλο όγκο) και θα εμφανίζονται σε κυκλική μορφή στην οθόνη της εφαρμογής του Viber προσφέροντας έναν απλό, διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο επικοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα instant video messages του Viber μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο : VIBER UPDATE – INSTANT VIDEO

Επεκτάσεις Chat

Με τη νέα έκδοση οι χρήστες του Viber θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες τρίτων, απευθείας μέσα από την εφαρμογή. Αρχικά, η ενημερωμένη έκδοση του Viber θα υποστηρίζει άμεση σύνδεση με το Giphy, τη Wikipedia και το TheMovieDB, ενώ αργότερα θα προστεθούν ακόμα περισσότερες υπηρεσίες. Για την πρόσβαση σε αυτές, οι χρήστες θα πρέπει απλώς να πατήσουν το κουμπί «@» και να επιλέξουν την υπηρεσία μέσω της οποίας επιθυμούν να κάνουν αναζήτηση.

Με τον ίδιο απλό τρόπο, πληκτρολογώντας απλά “@stickers” ή πατώντας το σύμβολο “@”, οι χρήστες θα μπορούν να αναζητούν εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα τους stickers (αυτοκόλλητα) μέσα από την πλούσια συλλογή διασκεδαστικών και παιχνιδιάρικων αυτοκόλλητων του Viber.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα chat extensions του Viber μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο: VIBER UPDATE – CHAT EXTENSION

“Το Viber είναι μία προηγμένη τεχνολογικά πλατφόρμα που προσφέρει στους χρήστες πολλαπλούς τρόπους επικοινωνίας. Τα άμεσα βίντεο-μηνύματα είναι ένας ακόμα απλός και άμεσος τρόπος συνομιλίας που προστίθεται στην πλατφόρμα, ενώ με την προσθήκη των επεκτάσεων chat, οι χρήστες μας θα απολαμβάνουν μια εμπλουτισμένη εμπειρία στο Viber έχοντας άμεση πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών τρίτων «, δήλωσε ο κ. Michael Shmilov, COO της Viber.«Ανυπομονούμε να προσθέσουμε ακόμα περισσότερες υπηρεσίες και μας χαροποιεί να βλέπουμε ανθρώπους και εταιρείες που ασχολούνται με την ανάπτυξη νέων εφαρμογών να συνδέουν τα προϊόντα τους με τη Viber», σημείωσε ο κ. Shmilov.

Επανασχεδιασμός των Emoticons

Mια από τις πιο σημαντικές βελτιώσεις που έρχονται στην εφαρμογή είναι ο επανασχεδιασμός όλων των διαθέσιμων emoticons. Τα νέα emoticons σχεδιάστηκαν με βάση τη μινιμαλιστική, πολύχρωμη αισθητική “flat design” και είναι ακόμα πιο διασκεδαστικά δίνοντας την αίσθηση ότι ξεπετάγονται από την οθόνη.

H ενημερωμένη έκδοση του Viber θα προσφέρει στους χρήστες προηγμένους τρόπους επικοινωνίας με τις επαφές τους, ενώ η  ενσωμάτωση υπηρεσιών τρίτων στην πλατφόρμα θα εμπλουτίσει την εφαρμογή με ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη για iOS και Android

Πηγή : Social Media Life

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Mια κρυφή και άγνωστη απάτη στο Facebook

Σκουπιδοσελίδες στο Facebook και κυνηγοί του κλικ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τον Οδηγό επιβίωσης από τις φάρσες στο ίντερνετ

Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε στο διαδίκτυο το αξιόπιστο δημοσίευμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΑΤΗΣ

Οι νέες χρεώσεις στα καρτοκινητά WHAT’S UP και COSMOKAPTA

Άσε παιδί μου το tablet . Παιδιά με το τάμπλετ ανά χείρας

Bitdefender : Συμβουλές για παιδιά ασφαλή στο Διαδίκτυο

Ένα στα δύο παιδιά έχουν ψεύτικο προφίλ στο Facebook

Διαδίκτυο και παιδί : Ανησυχητικά στοιχεία έρευνας της Μονάδα Εφηβικής Υγείας

Εξάχρονα ανοίγουν λογαριασμό στο Facebook με ψευδή στοιχεία

Οι 9 πολύ επικίνδυνες εφαρμογές για παιδιά

Βγάλτε την εφαρμογή KiK από το κινητό του παιδιού σας

Ενας στους τρεις γονείς μιλάει στα παιδιά για τους κινδύνους στο Internet

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .