Instagram : Αύξηση στη διάρκεια των βίντεο

1667

instagram

Πλέον η δημοφιλής υπηρεσία προσφέρει βίντεο συνολικής διάρκειας 60 sec. Ωστόσο, η λειτουργία αυτή θα ολοκληρωθεί για όλους μέσα στους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Το Instagram είχε προσθέσει την επιλογή για βίντεο το 2013, με τη συνολική διάρκεια αυτών από τότε μέχρι σήμερα να παραμένει στα 15 sec. Αυτό όμως έρχεται να αλλάξει, αφού πλέον η δημοφιλής υπηρεσία προσφέρει βίντεο συνολικής διάρκειας 60 sec. Ωστόσο, η λειτουργία αυτή θα ολοκληρωθεί για όλους μέσα στους επόμενους μήνες.

Ακόμη, η έκδοση 7.19 του Instagram για το iOS θα διατεθεί αυτή την εβδομάδα στο App Store και θα φέρει πίσω τη δυνατότητα δημιουργίας βίντεο από πολλαπλά αποσπάσματα. Όμως για το Android δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο για το πότε θα δούμε αυτή τη δυνατότητα.

Το να απαθανατίζετε τις διάφορες σημαντικές και μη στιγμές της ζωή σας σε βίντεο στο Instagram μόλις έγινε πολύ πιο ενδιαφέρον. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει αυξήσει το χρονικό όριο των βίντεο που μπορείτε να ανεβάζεται σε 60 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Εάν συγκρίνουμε την προηγούμενη ρύθμιση με τα 15 δευτερόλεπτα βίντεο που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα έως τώρα, η νέα αυτή προθεσμία του ενός λεπτού θα ευχαριστήσει κάποιους χρήστες

Προκειμένου να ανακοινώσει το νέο αυτό χαρακτηριστικό, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης βάζει μαζί ένα σύντομο βίντεο μοντάζ που περιέχει όλα τα πρόσφατα βίντεο τα οποία δημοσιεύτηκαν στην πλατφόρμα του.

https://vimeo.com/160762565

Η κίνηση είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι απομακρύνεται πολύ από τα 10 δεύτερα προθεσμία σε δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Snapchat και φέρνει το Instagram πιο κοντά στα εδάφη του YouTube.

Η νέα ενημερωμένη έκδοση που περιγράφεται από το instagram ως «κυκλοφόρησε χθες και θα είναι διαθέσιμο για όλους μέσα στους επόμενους μήνες», το οποίο πιθανότατα σημαίνει ότι αυτή η έκδοση μπορεί να είναι διαθέσιμη για περιορισμένο μόνο αριθμό μελών κατά τη διάρκεια των αρχικών σταδίων της και αργότερα και για όλους τους υπόλοιπους.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις 9 πολύ επικίνδυνες εφαρμογές για παιδιά

Σκουπιδοσελίδες στο Facebook και κυνηγοί του κλικ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τον Οδηγό επιβίωσης από τις φάρσες στο ίντερνετ

Mια κρυφή και άγνωστη απάτη στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΑΤΗΣ

Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε στο διαδίκτυο το αξιόπιστο δημοσίευμα

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .