Διαφημιστικό κόλπο , το πιο αλλοπρόσαλλο UFO στη Βρετανία

935

 

Δεν άργησε να κάνει την εμφάνιση του και στις ελληνικές ενημερωτικές ιστοσελίδες η, ας το πούμε, είδηση για εμφάνιση ενός UFO στη Κορνουαλη της Βρετανίας. Παρά τον τραβηκτικό τίτλο, το άρθρο δίνει μια εξήγηση πως πρόκειται για σχηματισμό από σμήνη μικρών πουλιών.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Κριτική στην σελίδα Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Μην δώσετε σημασία ότι στο άρθρο της Huffington Post, το Cornwall, γίνεται σε άπταιστα ελληνικά Κόρνγουολ και όχι Κορνουάλη.

To άρθρο μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο

Huffington Post: Βίντεο: Το πιο…αλλοπρόσαλλο «UFO» που έχετε δει αντίκρισαν περαστικοί στη Βρετανία

Τα βίντεο που φιλοξενούνται στο άρθρο πάρθηκαν από χρήστες του twitter.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε σχηματισμούς από σμήνη πουλιών και θα μπορούσε να είναι μια εξήγηση για το τι βλέπουμε στα βίντεο.

Από ότι όμως φαίνεται πρόκειται για διαφημιστικό τρυκ που προμοτάρει το άνοιγμα του νέου προγράμματος εκδηλώσεων στις 27 Ιουλίου του Eden Project και αφορά το διάστημα.

http://www.edenproject.com/visit/whats-on/journey-into-space

Τι είναι το Eden Project.

Ενας δημοφιλής τουριστικός προορισμός στη Κορνουάλη και φιλοξενεί πολλων ειδών φυτά από όλα τα κλίματα του πλανήτη. Βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη (St. Austell)  από όπου προέρχονται και τα βίντεο με το υποτιθέμενο UFO.

https://en.wikipedia.org/wiki/Eden_Project

 

Στο Buzzfeed φιλοξενείται tweet από μία χρήστρια του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που είχε ανεβάσει βίντεο με το UFO και εξηγεί ότι πρόκειται απλά για ένα διαφημιστικό τρυκ που προμοτάρει το eden project.

 

Γιώργος Ζαβοδημητράκης

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Παιδόφιλοι στο facebook Μέρος 1ο

Παιδόφιλοι στο facebook Μέρος 2ο

Πόσο εύκολα μπορούνε να κλέψουνε τις φωτογραφίες των παιδιών στο Facebook

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

 

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .