Tηλεμεταφορά αντικειμένου (φωτονίου) από τη γη στο διάστημα ; Οχι ακριβώς!

836

Είναι γνωστό πια ότι η υπερβολή  στα άρθρα του διαδικτύου έχει μπει για τα καλά στο DNA και των ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Κριτική στην σελίδα Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Ας δούμε μερικούς κραυγαλέους τίτλους που χρησιμοποιήθηκαν

Καθημερινή: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη τηλεμεταφορά στην ατμόσφαιρα της Γης

Αν διαβάσετε το άρθρο θα δείτε ότι γίνεται λόγος για μεταφορά αντικειμένου, συγκεκριμένα ενός φωτονίου, από τη γη σε έναν δορυφόρο που βρίσκεται σε τροχιά από κινέζους επιστήμονες.

Στο παρακάτω άρθρο, αν κάνετε το κόπο να το διαβάσετε και αυτό, το φωτόνιο κατά ένα μαγικό τρόπο έγινε πρωτόνιο.

Newsit:  Άλμα για την επιστήμη: Πρώτη τηλεμεταφορά αντικειμένου από την Γη στο διάστημα

 

 

 

Μένοντας μακριά από τους κραυγαλέους τίτλους, έχουμε μεν ένα σημαντικό επίτευγμα, αλλά όχι στο μέγεθος που διάφορα άρθρα του διαδικτύου παρουσιάζουν.

Στην πραγματικότητα δεν είχαμε τηλεμεταφορά αντικειμένου από το ένα σημείο στο άλλο, αλλά, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της κβαντικής μηχανικής, μεταφορά δεδομένων και πληροφοριών από ένα φωτόνιο που βρισκόταν στη γη σε ένα άλλο που βρισκόταν στον δορυφόρο αφού πρώτα είχαν συζευχθεί.

Αυτό απέχει πολύ από την τηλεμεταφορά που όλοι έχουμε στο μυαλό μας, αλλά είναι ένα βήμα για ακόμα καλύτερες και ασφαλέστερες επικοινωνίες καθώς μπορεί να δημιουργηθούν οι συνθήκες για μεταφορά δεδομένων δίχως πιθανότητα υποκλοπών.

Scientists Didn’t Actually Teleport An Object Into Space — Here’s What’s Going On

Γιώργος Ζαβοδημητράκης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Παιδόφιλοι στο facebook Μέρος 1ο

Παιδόφιλοι στο facebook Μέρος 2ο

Πόσο εύκολα μπορούνε να κλέψουνε τις φωτογραφίες των παιδιών στο Facebook

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

 

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .