Bitdefender Greece : Υπάρχει ιδιωτική ζωή μετά το διαδίκτυο;

900

Υπήρχε μια εποχή που είχαμε όλοι μας ιδιωτικότητα…Κι έπειτα ήρθε το διαδίκτυο!

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Κριτική στην σελίδα Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Στην ψηφιακή εποχή, συνήθεις δραστηριότητές μας, όπως τα ψώνια, τα ταξίδια ακόμα και οι καθημερινές συζητήσεις με τους φίλους και τους συναδέρφους μας καταγράφονται. Φυσικά το γεγονός αυτό δεν είναι για κανέναν από εμάς ευχάριστο, άρα πρέπει να συμβάλλουμε τα μέγιστα για την προστασία της ταυτότητάς μας στο διαδίκτυο.

Ακολουθούν 5 συμβουλές για την καλύτερη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων!

  • Social Media

Τα «διαμαντάκια» για τους απατεώνες του διαδικτύου. Καθώς τα κοινωνικά δίκτυα είναι πηγή άντλησης προσωπικών δεδομένων των χρηστών, θα ήταν μια καλή ιδέα να ξανατσεκάρετε τις ρυθμίσεις απορρήτου του Facebook και κάθε κοινωνικού δικτύου που διαχειρίζεστε. Οι χρήστες του Bitdefender είναι πλήρως προστατευμένοι από spammers που στοχεύουν στο ψάρεμα των ιδιωτικών τους δεδομένων.

  • Google “Σχετικά με εμένα»

Έχει πολύ ενδιαφέρον, εκτός από το να πληκτρολογήσετε το ονοματεπώνυμό σας στη μηχανή αναζήτησης της Google και να δείτε τι αποτελέσματα βγάζει, να ρίξετε μια ματιά στην ενότητα της Google «Σχετικά με εμένα» και να ελέγξετε ποια στοιχεία σας είναι δημοσίως ορατά στις υπηρεσίες της Google.

  • Δημόσια Δίκτυα WiFi

Όσο αξιοπρεπή κι αν φαίνονται, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τα αποφεύγετε. Πολλοί είναι οι hackers που με τη βοήθεια ενός απλού υπολογιστή κι ενός προσαρμογέα WiFi μπορούν να δημιουργήσουν ένα ψεύτικο δημόσιο δίκτυο κι από εκει να εισβάλλουν εύκολα στα αρχεία του υπολογιστή σας. Μην ξεχνάτε ότι το Wifi Security Advisor της Bitdefender εξασφαλίζει ότι είστε προστατευμένοι σε όποιο δίκτυο WiFi συνδέεστε.

  • Κωδικοί Πρόσβασης

Χρησιμοποιείτε πάντα δυνατούς και αξιόπιστους κωδικούς πρόσβασης, που δε θα μπορούσε κάποιος να θυμηθεί εύκολα. Θυμηθείτε ότι ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 6-8 χαρακτήρες που να περιλαμβάνει γράμματα, αριθμούς και σύμβολα.

  • Cyber Bullying – Sextortion

Η ιδιωτικότητα των παιδιών σας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα. Τα φαινόμενα του διαδικτυακού εκφοβισμού καθώς και του σεξουαλικού εκβιασμού μέσω διαδικτύου, είναι η αιτία που χιλιάδες παιδιά στον κόσμο υποφέρουν! Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, να μην δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών σας στο διαδίκτυο καθώς και να έχετε τον έλεγχο του περιεχομένου που παρακολουθούν τα παιδιά σας Online. Με το module του «γονικού ελέγχου» στα πακέτα Bitdefender Internet Security, Total Security Multi Device  και Family Pack, θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Πηγή : Bitdefender Greece 

Η Bitdefender είναι μια εταιρεία τεχνολογίας στο χώρο του Security που προσφέρει λύσεις σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω ενός δικτύου ειδικευμένων τοπικών αντιπροσώπων, διανομέων και μεταπωλητών. Για την περιοχή της Ελλάδος και Κύπρου η Bitdefender αντιπροσωπεύετε μέσω της Blue Soft & IT. Από το 2001, Bitdefender σταθερά παράγει βραβευμένη τεχνολογία ασφάλειας για επιχειρήσεις και καταναλωτές, και είναι κορυφαία σε τεχνολογίες virtualization και cloud. Μέσω του R & D, συμμαχιών και συνεργασιών, η Bitdefender έχει ανεβάσει τα πρότυπα ασφάλειας σε υψηλοτέρα επίπεδα, μέσω της Νο1 βραβευμένη τεχνολογία της, αλλά και μέσω της στρατηγική συνεργασία με τους κορυφαίους παρόχους virtualization και cloud παγκοσμίως

Η Bitdefender είναι μια από τις εταιρείες ασφαλείας που εμπιστευόμαστε εδώ στην σελιδα μας η οποία κατατάσσεται σταθερά πρώτη χάρη στην ικανότητά της να εξελίσσεται ταχύτερα από το κακόβουλο λογισμικό. Οι βραβευμένες τεχνολογίες της εταιρείας χρησιμοποιούν πατενταρισμένους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης για να αποκαλύψουν νέες  ή άγνωστες απειλές σε κλάσματα του δευτερολέπτου και με μεγάλη ακρίβεια. Η εταιρεία είναι δίπλα μας και παρέχει προστασία από το 2001 και τον Σεπτέμβριο του 2014  οι τεχνολογίες της έχουν εγκατασταθεί σε περίπου 500 εκατομμύρια οικιακούς και εταιρικούς συσκευές σε όλο τον κόσμο

Να πούμε ακόμα οτι τα τελευταία χρόνια , τα προϊόντα της Bitdefender σαρώνουν τις διακρίσεις στις αναλυτικές δοκιμές ανεξάρτητων εργαστηρίων τις οποίες μπορείτε να δείτε πατώντας σε ένα από τα παρακάτω

Νέες βραβεύσεις για την εταιρεία λογισμικού ασφαλείας Βitdefender

AV-Comparatives : Κορυφαία θέση για την BITDEFENDER για το 2017

Νέες βραβεύσεις από το AV-TEST για το Bitdefender 2017

Χρήσιμα Link 

Bitdefender Greece : https://www.facebook.com/BitdefenderGR  

Bitdefender Greece : http://bitdefender.gr/

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Παιδόφιλοι στο facebook Μέρος 1ο

Παιδόφιλοι στο facebook Μέρος 2ο

Πόσο εύκολα μπορούνε να κλέψουνε τις φωτογραφίες των παιδιών στο Facebook

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .