Vodafone : Αυξήσεις σε οικιακά προγράμματα σταθερής

942

Η εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι από 21 Σεπτεμβρίου 2017 θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμολογιακές μεταβολές στα οικιακά προγράμματα υπηρεσιών Vodafone

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Κριτική στην σελίδα Ασφάλεια στο διαδίκτυο

A) Το τέλος αλλαγής οικιακού προγράμματος μειώνεται σε 12€, ενώ το τέλος μετάβασης προς υπηρεσία Vodafone με τεχνολογία VDSL αυξάνεται σε 20€.

B) Η χρέωση για κλήσεις προς εθνικά σταθερά αυξάνεται από €0,23/λεπτό σε €0,33€/λεπτό και προς εθνικά κινητά από €0,65/λεπτό σε €0,77/λεπτό, μετά την κατανάλωση του τυχόν ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας των προγραμμάτων. Το βήμα χρέωσης και η ελάχιστη διάρκεια κλήσης παραμένουν ένα (1) λεπτό.

Επίσης, αυξάνονται οι παρακάτω χρεώσεις προς διεθνείς προορισμούς: για κλήσεις προς σταθερά Αλβανίας από 0,5444€/λεπτό σε €0,5900€/λεπτό, για κλήσεις προς κινητά Αλβανίας από 0,7561€/λεπτό σε 0,7700€/λεπτό, για κλήσεις προς σταθερά σε χώρες της ΕΕ από 0,5444/λεπτό σε 0,5900€/λεπτό, για κλήσεις προς κινητά σε χώρες της ΕΕ από 0,7057€/λεπτό σε 0,7700€/λεπτό, για κλήσεις προς χώρες εντός της Ζώνης 1 (Αμερικάνικες παρθένοι νήσοι, Ανδόρα, Αυστραλία, Ελβετία, Η.Π.Α., Ιαπωνία, Ισλανδία, Καναδάς, Κόσσοβο, Λιβύη, Λιχτενστάιν, Μαυροβούνιο, Νήσος Χριστουγέννων, Νορβηγία, Π.Γ.Δ.Μ., Πουέρτο Ρίκο, Σερβία, Σιγκαπούρη, Τουρκία, Χονγκ Κόνγκ) από 0,6049€/λεπτό σε 0,6400€/λεπτό, για κλήσεις προς χώρες εντός της Ζώνης 2 (Αλγερία, Αντίγκουα & Μπαρμπούντα, Βόρεια Κορέα, Γεωργία, Γιβραλταρ, Γκαμπόν, Ζιμπάμπουε, Ισραήλ, Κίνα, Κόστα Ρίκα, Κροατία, Λευκορωσία, Μολδαβία, Μονακό, Νησιά Κεϊμάν, Δημοκρατία Κορέας, Ουκρανία, Παλαιστίνη, Ρωσία, Τυνησία, Φιλιππίνες) από 0,7057€/λεπτό σε 0,7400€/λεπτό.

Γ) Το ονομαστικό μηνιαίο πάγιο των ακόλουθων οικιακών προγραμμάτων αυξάνεται ως ακολούθως: Vodafone Home adsl plus σε €29,20, Vodafone Home double play GR σε €39,50, Vodafone Home double play GR+300 σε €46,20, Vodafone Home double play ευέλικτο 300 σε €31,00, Vodafone Home double play ευέλικτο 700 σε €39,70, Vodafone Home double play ευέλικτο 1000 σε €46,60, Vodafone Home double play lite (old) σε €27,20, Vodafone Home double play Unlimited σε 46,30€, Vodafone Home double play lite σε €29,80, Vodafone Home double play lite (ΚτΠ) σε €23,50, Vodafone Home double play Vodafone Family σε €34,50, Vodafone Home triple play σε €51,90, Vodafone Home triple play VDSL σε 60,00€, Vodafone Home triple play 30 Mbps σε 57,40€ και Vodafone Home triple play 50 Mbps σε 60,40€.

Δ) Η υπηρεσία Vodafone TV αλλάζει και εμπλουτίζεται με ακόμη περισσότερες επιλογές για όλη την οικογένεια. Η αναβαθμισμένη υπηρεσία Vodafone TV θα διατίθεται στους συνδρομητές Vodafone Home double play με ονομαστικό μηνιαίο πάγιο €11,90.

Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως, εντός ενός μηνός από την παρούσα ανακοίνωση.

Σημειώσεις:

  1. Οι μεταβολές που αφορούν σε πάγια προγραμμάτων, ισχύουν ανά συνδρομητή από την αντίστοιχη ημερομηνία της μηνιαίας τιμολόγησης της σύνδεσής του. Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Σημειώνουμε ότι τυχόν αποδιδόμενες μηνιαίες εκπτώσεις παγίου υπολογίζονται επί των αντίστοιχων ανωτέρω νέων ονομαστικών τιμών.
  2. Τα τέλη υπέρ του Δημοσίου ύψους 5% στις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας ή/και Internet και 10% στις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης δεν συμπεριλαμβάνονται στις ανωτέρω τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr

Πηγή : Vodafone

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Παιδόφιλοι στο facebook Μέρος 1ο

Παιδόφιλοι στο facebook Μέρος 2ο

Πόσο εύκολα μπορούνε να κλέψουνε τις φωτογραφίες των παιδιών στο Facebook

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

 

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .