Αρχική » Τηλεφωνία » Wind » Wind : Αυξήσεις για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής

Wind : Αυξήσεις για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής

 

Από 14 Σεπτεμβρίου 2017 για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G, WIND card και Q card η χρέωση της υπηρεσίας Daily ticket αυξάνεται από 1,01€ σε 1,2€, προσφέροντας 50ΜΒ από 20ΜΒ.Τα λοιπά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας παραμένουν ως έχουν.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Κριτική στην σελίδα Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Από 14 Σεπτεμβρίου 2017, για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G, WIND card και Q card τροποποιούνται και αυξάνονται οι χρεώσεις κλήσεων προς όλους τους Εθνικούς προορισμούς από 0,0108€/ δευτερόλεπτο σε 0,0124€/ δευτερόλεπτο. Διευκρινίζεται ότι για τους συνδρομητές του Q special international pack τροποποιούνται και αυξάνονται οι χρεώσεις κλήσεων προς όλους τους Εθνικούς προορισμούς από 0,0098€/ δευτερόλεπτο σε 0,0124€/ δευτερόλεπτο. Εξαιρούνται οι κλήσεις προς όλους τους μη γεωγραφικούς προορισμούς. Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης και το βήμα χρέωσης παραμένουν αμετάβλητα.

Επιπρόσθετα, από 14 Σεπτεμβρίου 2017, για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G αυξάνεται η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς Ελλάδα από 0,19€/ SMS σε 0,25€/SMS και προς Διεθνείς προορισμούς από 0,24€/ SMS σε 0,30€/ SMS. Για τους συνδρομητές της Wind Card, η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς Ελλάδα αυξάνεται και διαμορφώνεται από 0,24€/ SMS σε 0,25€/ SMS και προς Διεθνείς προορισμούς από 0,24€/ SMS σε 0,30€/ SMS. Τέλος, από 14 Σεπτεμβρίου 2017 για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής Q αυξάνεται η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς Ελλάδα και Διεθνείς προορισμούς από 0,14€/ SMS σε 0,19€/ SMS.

Από 14 Σεπτεμβρίου 2017 για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G, WIND card και Q card μεταβάλλεται το χρονικό διάστημα μετά το πέρας του οποίου, αν ο συνδρομητής δεν έχει κάνει ανανέωση χρηματικού υπολοίπου, ενεργοποιείται αυτόματα φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων και μηνυμάτων, από 12 σε 4 μήνες.

Από 14 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιούνται τροποποιήσεις σε πακέτα προπληρωμένης χρήσης. Συγκεκριμένα αυξάνεται η χρέωση του WIND F2G πακέτου προπληρωμένης χρήσης με την εμπορική ονομασία Blender από 8,07€ σε 8,5€, προσφέροντας την ίδια χρήση. Ταυτόχρονα αυξάνεται η χρέωση του προπληρωμένου πακέτου Q Economy talk από 3,5€ σε 4€, χωρίς να μεταβάλλεται η προσφερόμενη χρήση του. Τέλος αυξάνεται η χρέωση από 3€ σε 4€ των προπληρωμένων πακέτων Q card που προσφέρουν 800 λεπτά ομιλίας ή 800 SMS προς όλους τους αριθμούς Wind/ Q με ταυτόχρονη αύξηση της ενσωματωμένης χρήσης σε 1000 λεπτά ομιλίας ή 1000 SMS προς όλους τους αριθμούς Wind/ Q.

Από 14 Σεπτεμβρίου 2017 αυξάνεται η χρέωση του προσωπικού τηλεφωνητή εντός Ελλάδος από 0,35€/ κλήση σε 0,40€/ κλήση.

Σε περίπτωση που ο συνδρομητής δεν συναινεί με τις ανωτέρω τροποποιήσεις – αυξήσεις, έχει το δικαίωμα να καταγγείλει αζημίως τη σύμβασή του με τη WIND Ελλάς, εντός προθεσμίας 30 ημερών από τη λήψη του σχετικού ενημερωτικού σύντομου γραπτού μηνύματος (SMS) και την παρούσα. Με την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας και εφόσον ο συνδρομητής δεν προβεί σε καταγγελία ή κατάργηση του πακέτου, θα εφαρμόζονται οι νέες χρεώσεις.

Σε όλες τις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ. Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στο www.wind.gr.

H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού ή ανάκλησης όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ή/και τροποποίησης των ανωτέρω προσφορών, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND www.wind.gr ή την εξυπηρέτηση πελατών WIND/ καρτοκινητή Q, καλώντας 1260 ή 1222 αντίστοιχα (0,24€/ κλήση).

 

Πηγή : Wind

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Παιδόφιλοι στο facebook Μέρος 1ο

Παιδόφιλοι στο facebook Μέρος 2ο

Πόσο εύκολα μπορούνε να κλέψουνε τις φωτογραφίες των παιδιών στο Facebook

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Αρθρογράφος Ευτύχιος Αστανάστας

Δείτε επίσης

Έφηβοι και μεταμεσονύκτιο σερφάρισμα στο διαδίκτυο

Όχι δεν κοιμάται, κάνει vamping . Κόκκινα μάτια, ατονία και έντονη υπνηλία για τον έφηβο σας, …