Αυτά ΔΕΝ είναι τα πληγωμένα χέρια του ήρωα πυροσβέστη της Κινέτας

14

Αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε για άλλη μια φορά σαν χώρα, μην αναπαράγετε ό,τι βλέπετε στο ίντερνετ άκριτα

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Κριτική στην σελίδα Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Ποιοί είμαστε

Αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε για άλλη μια φορά σαν χώρα, μην αναπαράγεται ό,τι βλέπετε στο ίντερνετ άκριτα

Η παρακάτω φωτογραφία εδώ και μερικές ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου με τη λεζάντα ”Συγκλονίζει η φωτογραφία με τα πληγωμένα χέρια του ήρωα πυροσβέστη της Κινέτας που έσωσε ζωές”

 

Όπως είπαμε και σε προηγούμενο αρθρο μας υπάρχουν πολλοί , που ακόμη κι αυτές τις στιγμές προσπαθούν για δικά τους οφέλη να εκμεταλλευτούν τα συναισθήματα σας.

Επειδή έχουμε δει αρκετούς χρήστες να κοινοποιούν την παρακάτω φώτο και να την πλασάρουν πως τραβήχτηκε τώρα με τα τραγικά γεγονότα που γίνονται στην Ελλάδα , ας βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους .

Ανάλυση : 

Σύμφωνα με την έγκυρη Βρετανική εφημερίδα dailymail.co.uk η φώτο είναι απο το 2015 όταν η 26χρομη Katy Emslie , φόρτιζε τη φορητή μπαταρία στο λάπτοπ της στο σπίτι της στο Aberdeen στη Σκωτία , όταν το power bank έσκασε σαν πυροτέχνημα και προκάλεσε φωτιά που ξεκίνησε από το κρεβάτι και εξαπλώθηκε στο δωμάτιο . Πάνω στον πανικό της , επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά με γυμνά χέρια , με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα .

Αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε για άλλη μια φορά σαν χώρα , μην αναπαράγεται ότι βλέπετε στο διαδίκτυο άκριτα . Υπάρχουν πολλοί , που ακόμη κι αυτές τις στιγμές προσπαθούν για δικά τους οφέλη να εκμεταλλευτούν τα συναισθήματα σας .

Εννοείται πως δεν προσπαθούμε να μειώσουμε τα γεγονότα που ζούμε αυτή την στιγμή στην Ελλάδα , αλλά δεν τιμάμε τις οικογένειες , τους ανθρώπους και αυτούς που χάσανε την ζωή τους , ούτε τους πυροσβέστες , πιλότους , αστυνομικούς , ΕΚΑΒ , εθελοντές κ.α , που βάζουν τις ζωές τους σε κίνδυνο και που ξεπερνάνε τον εαυτό τους δίνοντας ψυχή και σώμα για να σώσουν τον συνάνθρωπό τους , ανεβάζοντας μια άσχετη φωτογραφία

Προσοχή λοιπόν οτι βλέπετε στο διαδίκτυο