Δώρα επικοινωνίας προσφέρει η COSMOTE στους συνδρομητές σταθερής και κινητής

4619

cosmote

Δώρα επικοινωνίας προσφέρει η COSMOTE στους συνδρομητές σταθερής και κινητής, και φέτος τα Χριστούγεννα. Για να μπορούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να μιλάνε, να σερφάρουν στο Internet και να στέλνουν μηνύματα, εντελώς δωρεάν, χωρίς να σκέφτονται το κόστος, την περίοδο των εορτών που είναι αυξημένες οι ανάγκες επικοινωνίας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Για 5η συνεχή χρονιά, όλοι οι συνδρομητές COSMOTE , μπαίνοντας στο https://xmas.cosmote.gr , μπορούν να στείλουν σε 3 αγαπημένα τους πρόσωπα χωρίς χρέωση , ένα από τα παρακάτω δώρα :

  • 100 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλους
  • 300 MB για πλοήγηση στο Internet
  • 200 SMS προς όλους.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή 

  • Μπαίνεις στην σελίδα https://xmas.cosmote.gr
  • Εάν έχεις πρόγραμμα COSMOTE κινητής τηλεφωνίας, στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη ΔΩΡΑ στο 1256 και θα λάβεις έναν κωδικό.
  • Εάν έχεις πρόγραμμα COSMOTE σταθερής τηλεφωνίας, κάλεσε δωρεάν στο 13888 αν είσαι ιδιώτης ή στο 13818 αν είσαι επαγγελματίας και θα λάβεις έναν κωδικό.
  • Συμπλήρωσε στην σελιδα και στο κατάλληλο πεδίο τον αριθμό του κινητού ή σταθερού τηλεφώνου σου και τον κωδικό που έλαβες.

cocmote3

 

  • Διάλεξε 3 αγαπημένα σου πρόσωπα και στείλε δώρα επικοινωνίας και ευχές πατώντας ΣΤΕΙΛΕ 100′ , ΣΤΕΙΛΕ 300ΜΒ , ΣΤΕΙΛΕ 200 SMS

 

cosmote2

FAQ – Όροι ( διαβάστε με προσοχή ) 

1.Οι αποδέκτες των Δώρων μπορεί να είναι μόνο συνδρομητές COSMOTE προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας που δεν βρίσκονται σε προσωρινή φραγή ή δεν έχει ακυρωθεί η σύνδεσή τους. Οι συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOTE για να λάβουν δώρο θα πρέπει να έχουν προβεί τουλάχιστον σε μία ανανέωση χρόνου ομιλίας τους τελευταίους 12 μήνες.

2.Το Δώρο 100’ ομιλίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κλήσεις και video-κλήσεις εντός Ελλάδος προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής & σταθερής τηλεφωνίας (γεωγραφικοί αριθμοί και αριθμοί κινητής τηλεφωνίας).

3.Αποδέκτες του Δώρου 100’ ομιλίας μπορούν να είναι όλοι οι συνδρομητές προγραμμάτων COSMOTE κινητής τηλεφωνίας, εξαιρουμένων των συνδρομητών των προγραμμάτων COSMOTE Mobile Internet, COSMOTE Mobile Internet με κάρτα, COSMOTE Mobile i-Data, COSMOTE Mobile Internet Any Way, COSMOTE Mobile Internet Extra SIM, COSMOTE Business Data & COSMOTE Machine to Machine.

4.Το Δώρο των 100’ ομιλίας δεν καταναλώνεται για κλήσεις προς τους επιλεγμένους προορισμούς της υπηρεσίας «ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ» της COSMOΚΑΡΤΑ, εξαιρουμένης της περίπτωσης που το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας του συνδρομητή-Αποδέκτη του Δώρου δεν επαρκεί για κλήσεις προς τους προορισμούς αυτούς.

5.Στην περίπτωση που ο συνδρομητής προγραμμάτων COSMOTE καρτοκινητής, ΚαρτοΣυμβολαίου ή Business Mobile Cost Control έχει διαθέσιμα δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα είτε από άλλα πακέτα χρόνου ομιλίας είτε από δώρα που έλαβε μέσω του Προγράμματος, ο χρόνος ομιλίας από κάθε πακέτο καταναλώνεται ανεξάρτητα, και με προτεραιότητα του πακέτου με την πλησιέστερη ημερομηνία λήξης.

6.Τα διαθέσιμα δωρεάν λεπτά ομιλίας που πιθανόν να έχει λάβει ο συνδρομητής συμβολαίου από δώρα μέσω του Προγράμματος, καταναλώνονται ανεξάρτητα, και με προτεραιότητα σε σχέση με άλλα πακέτα ή τη δωρεάν ενσωματωμένη χρήση του προγράμματός του. Στην περίπτωση που ο συνδρομητής συμβολαίου έχει λάβει περισσότερα του ενός δώρα μέσω του προγράμματος, τα διαθέσιμα δωρεάν λεπτά ομιλίας κάθε δώρου, καταναλώνονται ανεξάρτητα και με προτεραιότητα του δώρου με την πλησιέστερη ημερομηνία λήξης.

7.Για τους συνδρομητές Συμβολαίου Κινητής ή COSMOTE Business Mobile Cost Control, η ελάχιστη διάρκεια κλήσης του Δώρου των 100’ ομιλίας είναι τα 60’’ και στη συνέχεια ανά δευτερόλεπτο.

8.Για τους συνδρομητές Καρτοκινητής, ΚαρτοΣυμβολαίου, η ελάχιστη διάρκεια κλήσης του Δώρου των 100’ ομιλίας είναι τα 3’ και στη συνέχεια ανά δευτερόλεπτο.

9.Το Δώρο 200 SMS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποστολή 200 SMS εντός Ελλάδος προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

10.Στη περίπτωση που ο συνδρομητής καρτοκινητής και ΚαρτοΣυμβολαίου έχει διαθέσιμα δωρεάν SMS προς όλα τα δίκτυα είτε από άλλα πακέτα είτε από δώρα που έλαβε μέσω του Προγράμματος, τα SMS από κάθε πακέτο καταναλώνονται ανεξάρτητα, και με προτεραιότητα του πακέτου με την πλησιέστερη ημερομηνία λήξης.

11.Τα διαθέσιμα δωρεάν SMS προς όλα τα δίκτυα που έχει λάβει ο συνδρομητής συμβολαίου κινητής από δώρα μέσω του Προγράμματος, καταναλώνονται ανεξάρτητα, και με προτεραιότητα σε σχέση με άλλα πακέτα ή τη δωρεάν ενσωματωμένη χρήση του προγράμματός του. Στη περίπτωση που ο συνδρομητής συμβολαίου έχει λάβει περισσότερα του ενός δώρα μέσω του Προγράμματος, τα διαθέσιμα δωρεάν SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα, κάθε δώρου, καταναλώνονται ανεξάρτητα και με προτεραιότητα του δώρου με την πλησιέστερη ημερομηνία λήξης.

12.Αποδέκτες του Δώρου 200 SMS μπορούν να είναι όλοι οι συνδρομητές προγραμμάτων COSMOTE κινητής, εξαιρουμένων των συνδρομητών του προγράμματος COSMOTE Mobile Internet με κάρτα & COSMOTE Machine to Machine.

13.Το Δώρο Internet 300 ΜΒ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλοήγηση στο διαδίκτυο εντός Ελλάδας.

14.Αποδέκτες του Δώρου των 300 MB μπορούν να είναι όλοι οι συνδρομητές προγραμμάτων COSMOTE κινητής, εξαιρουμένων των συνδρομητών των προγραμμάτων COSMOTE Machine to Machine, και όσων συνδρομητών Συμβολαίου έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν χρήση δεδομένων μέσω της σύνδεσής τους (NO DATA Συνδρομητές).

15.Σε περίπτωση που ο αποδέκτης του δώρου είναι συνδρομητής Συμβολαίου COSMOTE κινητής χωρίς ενσωματωμένη χρήση δεδομένων στο πρόγραμμά του, τότε το Δώρο Internet 300 MB θα αντιστοιχεί σε 8 δωρεάν διαδοχικά Day Passes, συμπεριλαμβανόμενης και της ημέρας που έλαβε το Δώρο.

16.Σε περίπτωση που ο αποδέκτης του δώρου είναι συνδρομητής Συμβολαίου COSMOTE κινητής και τη μέρα παραλαβής του Δώρου έχει κάνει χρήση της υπηρεσίας Day Pass πριν από την παραλαβή του Δώρου, τότε για τη συγκεκριμένη μέρα θα ισχύσει η χρέωση της υπηρεσίας Day Pass και το Δώρο Internet 300 MB θα αντιστοιχεί σε 7 δωρεάν διαδοχικά Day Passes μετά τη λήξη του αρχικού.

17.Σε περίπτωση που ο αποδέκτης του δώρου είναι χρήστης της υπηρεσίας Day Pass και έχει ήδη δεχτεί ένα Δώρο Internet 300 MB, δε θα είναι εφικτή η παραλαβή επιπλέον Δώρου Internet 300 ΜΒ μέχρι τη λήξη ισχύος ή την κατανάλωση του πρώτου.

18.Σε περίπτωση που ο αποδέκτης του δώρου είναι συνδρομητής Συμβολαίου κινητής και δεν έχει ενεργοποιημένη υπηρεσία mobile internet δεν μπορεί να λάβει το δώρο Internet 300MB.

19.Στη περίπτωση που ο συνδρομητής καρτοκινητής και ΚαρτοΣυμβολαίου έχει διαθέσιμα δωρεάν ΜΒ από περισσότερα δώρα MB, τότε τα ΜΒ από τα δώρα προστίθενται μεταξύ τους με ημερομηνία λήξης του δώρου που παραλήφτηκε τελευταίο.

20.Για τους συνδρομητές καρτοκινητής τα ΜΒ από δώρα MB του Προγράμματος, καταναλώνονται ανεξάρτητα από τα δωρεάν ΜΒ που μπορεί να έχει στο λογαριασμό του ο συνδρομητής από άλλες υπηρεσίες και έχουν προτεραιότητα στην κατανάλωση. Για τους συνδρομητές COSMOTE Mobile Internet με κάρτα το δώρο των MB προστίθεται στο διαθέσιμο όγκο δεδομένων του πακέτου COSMOTE Mobile Internet με κάρτα που έχουν επιλέξει.

21.Για τους συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου, τα ΜΒ από δώρα MB του Προγράμματος, καταναλώνονται ανεξάρτητα από τα δωρεάν ΜΒ που μπορεί να έχει στο λογαριασμό του ο συνδρομητής από άλλες υπηρεσίες και έχουν προτεραιότητα στην κατανάλωση. Εξαιρούνται τα πακέτα α) Giga deal 2GB 24h και β) Giga deal 5GB ΣΚ, τα οποία καταναλώνονται πάντα πρώτα.

22.Τα διαθέσιμα δωρεάν ΜΒ που έχει λάβει ο συνδρομητής συμβολαίου κινητής από δώρα μέσω του Προγράμματος, καταναλώνονται ανεξάρτητα, και με προτεραιότητα σε σχέση με άλλα πακέτα ή τη δωρεάν ενσωματωμένη χρήση του προγράμματός του, εξαιρουμένων των πακέτων α) Giga deal 2GB 24h και β) Giga deal 5GB ΣΚ, τα οποία καταναλώνονται πάντα πρώτα. Στη περίπτωση που ο συνδρομητής συμβολαίου έχει λάβει περισσότερα του ενός δώρα μέσω του προγράμματος, τα διαθέσιμα δωρεάν ΜΒ κάθε δώρου, καταναλώνονται ανεξάρτητα από κάθε πακέτο, και με προτεραιότητα του δώρου με την πλησιέστερη ημερομηνία λήξης.

23.Για τους συνδρομητές Συμβολαίου, Καρτοσυμβολαίου, η ογκοχρέωση για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται ανά KByte, με ελάχιστη χρέωση το 1 ΚΒyte ανά σύνδεση (1 MByte = 1.024 KBytes).

24.Για τους συνδρομητές Καρτοκινητής που έχουν ενεργοποιηθεί μετά την 4/7/2016 και έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet ή έχουν ενεργοποιηθεί πριν την 4/7/2016 και έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία COSMOTE My Internet, όταν ο όγκος δεδομένων (MB) του πακέτου καταναλωθεί νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία λήξης του ή όταν το πακέτο λήξει η πρόσβαση στο Internet θα διακόπτεται και ο συνδρομητής θα οδηγείσαι στη σελίδα της υπηρεσίας COSMOTE My Internet (http://myinternet.cosmote.gr) για να διαλέξει ένα από τα διαθέσιμα πακέτα Internet.

25.Για τους συνδρομητές Καρτοκινητής που δεν έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet (έχουν ενεργοποιηθεί πριν την 4/7/2016 και δεν έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία COSMOTE My Internet, ή έχουν ενεργοποιηθεί μετά την 4/7/2016 και έχουν απενεργοποιήσει την υπηρεσία COSMOTE My Internet), όταν δεν υπάρχει ενεργό πακέτο Internet η πρόσβαση στο Internet χρεώνεται με 1,01€ /ημέρα μέσω της υπηρεσίας Mobile Internet Day Pass προσφέροντας απεριόριστη πλοήγηση στο Internet για 24 ώρες από τη στιγμή που ξεκίνησε η πρόσβαση στο Internet.

26.Σε περίπτωση που ο αποδέκτης δώρου ΜΒ είναι συνδρομητής Συμβολαίου COSMOTE κινητής με σχήμα Data Sharing, τα διαθέσιμα δωρεάν ΜΒ του δώρου καταναλώνονται μόνο από τον αποδέκτη του δώρου (δεν μοιράζονται δηλαδή στο σχήμα Data Sharing).

27.Τα Δώρα έχουν ισχύ 7 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής από τον αποδέκτη του ενημερωτικού μηνύματος για τη λήψη του δώρου και δεν μπορούν να καταναλωθούν όταν ο αποδέκτης βρίσκεται σε περιαγωγή. Μετά τη λήξη διάρκειας ισχύος του κάθε Δώρου, οποιοδήποτε υπόλοιπο δεν έχει καταναλωθεί, μηδενίζεται.

28.Κάθε Συνδρομητής μπορεί να δεχτεί κατ’ ανώτατο όριο 20 Δώρα κατά τη διάρκεια του Προγράμματος.

29.Μετά την επιτυχή αποστολή των Δώρων από το Συνδρομητή, τα Δώρα παραδίδονται άμεσα στον αποδέκτη. Κατά τη χρονική στιγμή παράδοσης των Δώρων στον αποδέκτη, ενημερώνονται αυτόματα με SMS και ο Συνδρομητής και ο αποδέκτης.

30.Όλοι οι Συνδρομητές έχουν ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να ζητήσουν να μην λαμβάνουν Δώρα μέσω του Προγράμματος στέλνοντας το SMS “NOGIFT” στο 1256 χωρίς καμία χρέωση.

31.Οι Συνδρομητές που έχουν ζητήσει να εξαιρεθούν από τη δυνατότητα αποδοχής Δώρων του Προγράμματος μπορούν να ενεργοποιήσουν ξανά τη δυνατότητα αποδοχής Δώρων, στέλνοντας το SMS “REPLAY” στο 1256 χωρίς καμία χρέωση.

Περισσότερα ΕΔΩ

Το άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου του Ομίλου ΟΤΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 

Οι νέες χρεώσεις στα καρτοκινητά WHAT’S UP και COSMOKAPTA

Άσε παιδί μου το tablet . Παιδιά με το τάμπλετ ανά χείρας

Bitdefender : Συμβουλές για παιδιά ασφαλή στο Διαδίκτυο

Ένα στα δύο παιδιά έχουν ψεύτικο προφίλ στο Facebook

Διαδίκτυο και παιδί : Ανησυχητικά στοιχεία έρευνας της Μονάδα Εφηβικής Υγείας

Εξάχρονα ανοίγουν λογαριασμό στο Facebook με ψευδή στοιχεία

Οι 9 πολύ επικίνδυνες εφαρμογές για παιδιά

Βγάλτε την εφαρμογή KiK από το κινητό του παιδιού σας

Ενας στους τρεις γονείς μιλάει στα παιδιά για τους κινδύνους στο Internet

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .